gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Sta vas najvise iritira kod muskaraca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto sto i kod zena.
Kod muskaraca je mozda izrazenije prenemaganje kada su bolesni, pa mozda to.
A jel vam neko brani da i vi malo mrdnete guzom ?Nedostatak inicijative![]()
A jel vam neko brani da i vi malo mrdnete guzom ?![]()
Mrdamo, mrdamo...![]()
То је зато што су болести углавном женског имена: прехлада, јевтика...Isto sto i kod zena.
Kod muskaraca je mozda izrazenije prenemaganje kada su bolesni, pa mozda to.
Jako me nervira kad pricaju o zenama a ja sam negdje za susjednim stolom, kako mi povuku zivac... Svaku prokomentarisu ova je dobra ova je penjacica ova nije ni za ***** ovu ne bih ni stapom ovu bih naguzio... zgadi mi se muski rod. Covjek tek shvati koliko je vulgarno kad se izmakne iz te price i slusa.
Ja sam fini , samo cutim i gledim !Jako me nervira kad pricaju o zenama a ja sam negdje za susjednim stolom, kako mi povuku zivac... Svaku prokomentarisu ova je dobra ova je penjacica ova nije ni za ***** ovu ne bih ni stapom ovu bih naguzio... zgadi mi se muski rod. Covjek tek shvati koliko je vulgarno kad se izmakne iz te price i slusa.
E, da. Nervira me onaj soj koji smatra da je razvedena zena javno dobro i da treba da se raspilavi i oberucke prihvati njegovo "drustvo"![]()
Poznajem puno muskaraca koji imaju strasno ruznu naviku da dobacuju zenama u prolazu.Ili ubacuju tako neke dzukacke fore potpuno nepoznatim zenama.Nekoliko puta sam pozeleo da me zemlja proguta zbog njihovog ponasanja.Neznam da li je to nedostatak vaspitanja ili jednostavno moras da budes budala da bi se tako ponasao.
Da vas onda pitam nesto:sta mislite o muskarcu koji se ok i sa postovanjem prema vama ponasa,ali vas ipak u jednom momentu uhvati za dupe,onako iz zezanja?
Ovo pitam tek onako...![]()
Da vas onda pitam nesto:sta mislite o muskarcu koji se ok i sa postovanjem prema vama ponasa,ali vas ipak u jednom momentu uhvati za dupe,onako iz zezanja?
Ovo pitam tek onako...![]()