Sta vas najvise iritira kod muskaraca?

Jako me nervira kad pricaju o zenama a ja sam negdje za susjednim stolom, kako mi povuku zivac... Svaku prokomentarisu ova je dobra ova je penjacica ova nije ni za ***** ovu ne bih ni stapom ovu bih naguzio... zgadi mi se muski rod. Covjek tek shvati koliko je vulgarno kad se izmakne iz te price i slusa.

Jako me nervira kad pricaju o zenama a ja sam negdje za susjednim stolom, kako mi povuku zivac... Svaku prokomentarisu ova je dobra ova je penjacica ova nije ni za ***** ovu ne bih ni stapom ovu bih naguzio... zgadi mi se muski rod. Covjek tek shvati koliko je vulgarno kad se izmakne iz te price i slusa.

to rade svi muskarci ili bar 98% njih pomisli ako ne 97% kaze ;)

Poznajem puno muskaraca koji imaju strasno ruznu naviku da dobacuju zenama u prolazu.Ili ubacuju tako neke dzukacke fore potpuno nepoznatim zenama.Nekoliko puta sam pozeleo da me zemlja proguta zbog njihovog ponasanja.Neznam da li je to nedostatak vaspitanja ili jednostavno moras da budes budala da bi se tako ponasao.

Mislila sam da to rade klinci...a ne zreli muškarci..
Mrzim prostakluk i inače,a naročito muški u prisustvu žene.
Ne podnosim kad muškarac nema manire, osnovnu kulturu ophodjenja prema ženi , kada nije džentlmen..

Back