Da li ima nesto sto vas jako muci,sto vam smeta u okolini,na vama samima(pogotovo licu i dusi)...?One sitnice sto vam nikako ne daju da uzivate u zivotu???
hAJMOOOOOOO
hAJMOOOOOOO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DevouredSoul:Shta me muchi...
Toliko toga, niste ni svesni..![]()
SisaDaPimp:Sta me muci, muci me za mene, ne za ceo forum.. I mislim ko da nekog boli ku*ac sta mene muci.. I ne kapiram kakav covek mora da bude debil da bi sa nekim koga ne zna delio svoje probleme da ga drugi ismejavaju i to koriste da povrede jos vise.. MIslim glupo..
e vidite sto je stav!!!Keeper:ja ne dam da me ishta muchi. nikad vishe 8)
myst:MISLIM DA ZNATE STA JE SAMNOM![]()
![]()
![]()
SisaDaPimp:Sta me muci, muci me za mene, ne za ceo forum.. I mislim ko da nekog boli ku*ac sta mene muci.. I ne kapiram kakav covek mora da bude debil da bi sa nekim koga ne zna delio svoje probleme da ga drugi ismejavaju i to koriste da povrede jos vise.. MIslim glupo..
Mike girl:Nije fer shto mi se smeju iza ledja koji sam kreten lozim se na sliku.Moj problem ne moraju svuda da guraju nos
Hocu da kazem da je moj problem u zivotu to shto mi se drushtvo-pojedino smeje iza ledja shto se lozim na Mike Shinodu.Dracylie:Mike girl:Nije fer shto mi se smeju iza ledja koji sam kreten lozim se na sliku.Moj problem ne moraju svuda da guraju nos
Sta ovaj gest znaci?![]()
Ma to je bas strawa sto ti volis Mike Shinodu. Samo nastavi, sad idem da vidim sta si pisala kad si se registrovala. POZDRAVMike girl:Hocu da kazem da je moj problem u zivotu to shto mi se drushtvo-pojedino smeje iza ledja shto se lozim na Mike Shinodu.Dracylie:Mike girl:Nije fer shto mi se smeju iza ledja koji sam kreten lozim se na sliku.Moj problem ne moraju svuda da guraju nos
Dracylie:SisaDaPimp:Sta me muci, muci me za mene, ne za ceo forum.. I mislim ko da nekog boli ku*ac sta mene muci.. I ne kapiram kakav covek mora da bude debil da bi sa nekim koga ne zna delio svoje probleme da ga drugi ismejavaju i to koriste da povrede jos vise.. MIslim glupo..
Sta jel mi na forumu ujedamo?-mislim za mene se nezna----
AKO mislis da vredjas ovu temu,zasto se javljas?Ovde smo da se druzimo,a ne da se povredjujemo!Verujem da niko ko se javio ne bi povredio tvoj ego,veruj mi,SisaDaPimp!
Dracylie
Sasha85:DevouredSoul:Shta me muchi...
Toliko toga, niste ni svesni..![]()
:shock: :shock: :shock:
Chester_girl:Ma to je bas strawa sto ti volis Mike Shinodu. Samo nastavi, sad idem da vidim sta si pisala kad si se registrovala. POZDRAVMike girl:Hocu da kazem da je moj problem u zivotu to shto mi se drushtvo-pojedino smeje iza ledja shto se lozim na Mike Shinodu.Dracylie:Mike girl:Nije fer shto mi se smeju iza ledja koji sam kreten lozim se na sliku.Moj problem ne moraju svuda da guraju nos