Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.645
mene ovo ne zanima al susnica za meso mmmЕво, баш ме то занима? Реците!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene ovo ne zanima al susnica za meso mmmЕво, баш ме то занима? Реците!
dobar recept za slatko od sljiva sa rezetlom i jezgrom oraha,
pa me zanima gde mogu da kupim jedno ili dva runa crne prirodne (ne bojene) ovcije vune, ocesljane i prepredene,
a onda gde ima u srbiji fabrika koze gde moze da se kupi par metara tirkiz napa koze i razne druge boje/nijanse. Fabrika u Sremskoj Mitrovici/Rumi odavno vise ne radi za nase trziste izgleda + sve su prilike.
i da, ne razumem zene koje prodaju masinu za sudje pod izgovorom da im ne treba.
Dakle može da bude i štavljena, napa je koliko ja znam bila za motorke izgleda kao da ima šaru...Ne razumem se u kozu pa da objasnim za sta mi treba: da sasijem sinu pantalone. Ne za motor, znaci da nije gruba i debela koza ( samo sam cula da za ta odela je koza takva) vec fina, meksa, da pantalone mogu da budu udobne i uzane
Искрено, нисам мислила на то шта вас тренутно занима, већ шта вас уопште интересује сем уобичајених ствари које се тичу дома и породице.
Ne razumem se u kozu pa da objasnim za sta mi treba: da sasijem sinu pantalone. Ne za motor, znaci da nije gruba i debela koza ( samo sam cula da za ta odela je koza takva) vec fina, meksa, da pantalone mogu da budu udobne i uzane![]()
Masina za pranje vesa, sporet, kujna, rucak, peglanje, brisanje, usisavanje...![]()