Шта вас још занима осим деце, зимнице и машина за прање судова?

dobar recept za slatko od sljiva sa rezetlom i jezgrom oraha,
pa me zanima gde mogu da kupim jedno ili dva runa crne prirodne (ne bojene) ovcije vune, ocesljane i prepredene,
a onda gde ima u srbiji fabrika koze gde moze da se kupi par metara tirkiz napa koze i razne druge boje/nijanse. Fabrika u Sremskoj Mitrovici/Rumi odavno vise ne radi za nase trziste izgleda + sve su prilike.

i da, ne razumem zene koje prodaju masinu za sudje pod izgovorom da im ne treba.

Ako saznas ovo objavi javno i mene zanima. makar samo crna boja :D

Inace trenutno me najvise zanima kad cemo da postanemo normalna drzava al o tome nemam volje da diskutujem na forumu

Pa vidiš da su pantalone za dete. :whistling:

Ne razumem se u kozu pa da objasnim za sta mi treba: da sasijem sinu pantalone. Ne za motor, znaci da nije gruba i debela koza ( samo sam cula da za ta odela je koza takva) vec fina, meksa, da pantalone mogu da budu udobne i uzane
Dakle može da bude i štavljena, napa je koliko ja znam bila za motorke izgleda kao da ima šaru...
Dok je štavljena glatka, Baciću ti broj na pp, pa vidi koje boje ima i šta može da se napravi.

Искрено, нисам мислила на то шта вас тренутно занима, већ шта вас уопште интересује сем уобичајених ствари које се тичу дома и породице.

vanzemaljci,i jel imaju dušu il su borgovi
kakvu formu izabrati za sledeći život,ovo mi se ič ne sviđa,
nova igrica

Ne razumem se u kozu pa da objasnim za sta mi treba: da sasijem sinu pantalone. Ne za motor, znaci da nije gruba i debela koza ( samo sam cula da za ta odela je koza takva) vec fina, meksa, da pantalone mogu da budu udobne i uzane :D

ako je samo za jedne pantalone onda bolje nek ih sašije po meri
rade u butiku kože boban, bg
nećeš mnogo da uštediš
a možda bi ti i prodali materijal, vidi broj na netu

Back