Шта вас још занима осим деце, зимнице и машина за прање судова?

Ево, баш ме то занима? Реците!

dobar recept za slatko od sljiva sa rezetlom i jezgrom oraha,
pa me zanima gde mogu da kupim jedno ili dva runa crne prirodne (ne bojene) ovcije vune, ocesljane i prepredene,
a onda gde ima u srbiji fabrika koze gde moze da se kupi par metara tirkiz napa koze i razne druge boje/nijanse. Fabrika u Sremskoj Mitrovici/Rumi odavno vise ne radi za nase trziste izgleda + sve su prilike.

i da, ne razumem zene koje prodaju masinu za sudje pod izgovorom da im ne treba.

Licno me interesuje gde bih mogao da nadjem jeftino zidno ogledalo , otprilike 30x100 tako nesto , otkrio sam da me nesvesno fasciniraju ,kada malo bolje razmislim ,mislim da je sve krenulo od puberteta, neverovatno , i dan danas me drzi. Mozda sam narcisoidan?

A i treba mi jos jedan monitor, vecita dilema, 22" ili 19" .

Poslednja izmena:
Mene zanima hocu li procitati jos neku knjigu gde spisateljice opisuju muskarce (glavne likove narafski) tako da su prosto savrseni do bola,uvek u firmiranom odelu skrojeno savrseno za njega a o njegovom fizickom izgledu i da ne pricam, jer ako krenem sa pricom u stomaku krece nesto da se tumba.I da onda one kazu kako nisu sponzoruse, pih , zasto bar jedna ne opisa nekog siromaska koji izgleda tako bez obzira na otrcanunefirmiranu garderobu.:think:
Eto sta mene kao zenu jos zanima .:lol:

Licno me interesuje gde bih mogao da nadjem jeftino zidno ogledalo , otprilike 30x100 tako nesto , otkrio sam da me nesvesno fasciniraju ,kada malo bolje razmislim ,mislim da je sve krenulo od puberteta, neverovatno , i dan danas me drzi. Mozda sam narcisoidan?

A i treba mi jos jedan monitor, vecita dilema, 22" ili 19" .

sta znam, meni 23...24 optimum
a ogledala povoljna imas u formi ideale na bezanijskoj kosi

Мене тренутно занимају филмови на ФЕСТ-у а такође и расплет украјинске кризе.

Још ме занима и оздрављење мог мужа који се укочио па сад лежи и прима инјекције.

Занимају ме минерали и драго камење. Мачке. Историја Београда. Парфеми. Хоће ли ми се ћерка негде уписати после средње. Мапе. Праћење авиона (http://www.flightradar24.com/37.9,50.63/4)

Poslednja izmena od moderatora:

Decu nemam, zimnicu kupujem u supermarketu, a masinu za pranje sudova nemam :lol:

Zanima me da li ce da pada kisa u subotu jer idem da radim, zanima me da li ostajem u Srbiji ili ipak idem, jer i jedno i drugo dosta toga menja u mom zivotu, zanima me da kupim polovan teleobjektiv, i za sada to je to...

Породицу чине и мушкарци и жене. Исто било да неко од мушкараца отвори тему - Шта поправљате када подигнете хаубу осим што редовно мењате уље и свећице. То приличи пдф- у мушкарци као што твој накнадни рад након занимације са прљавим суђем одговара пдф-у жене.

Тему си ограничила на женске послове а то представља спам.

Породицу чине и мушкарци и жене. Исто било да неко од мушкараца отвори тему - Шта поправљате када подигнете хаубу осим што редовно мењате уље и свећице. То приличи пдф- у мушкарци као што твој накнадни рад након занимације са прљавим суђем одговара пдф-у жене.

Тему си ограничила на женске послове а то представља спам.

Наслов је помало ироничан, не видиш то?

Наслов је помало ироничан, не видиш то?

О иронијама у твојој глави није ми познато, не размишљам шта је писац хтео да каже.
Онима којима је до тих ствари отворен је пдф Филозофија а и ти можеш тамо прошетати.

Mene zanima kako ovu biljku da nabavim!

http://www.medias.rs/2013/08/23/poljubac-majke-prirode/

POLJUBAC.jpg

sta znam, meni 23...24 optimum
a ogledala povoljna imas u formi ideale na bezanijskoj kosi

Pa i meni bi bilo idealno da nemam multi 2x 20"/21 ne znam , ako kupim neku gromadu ,rasshaltacu oci :p

Forma ideale thnx,mada ih stalno uporedjujem sa mojim omiljineim Kinezima ,jao samo da kalibriraju malo te svoje proizvode i bili bi bombona , nazalost preskocicu ih i ovog puta :p

Elem,da ne budem ironican iako sam totalno van te price, zaista ne vidim nista lose da su nekome deca priorittet, sasvim prirodna stvar.

Зимница и машина ме уопште не занимају, оне су нужно зло.

Дете ме не занима, њу обожавам.

А поред тога, занимају ме добри аутомобили, добре књиге, музика у складу са расположењем, добро друштво ( у кући или ресторану, свеједно), о путовањима нећу ни да причам.

Ето тако, скромно ...

Pa i meni bi bilo idealno da nemam multi 2x 20"/21 ne znam , ako kupim neku gromadu ,rasshaltacu oci :p

Forma ideale thnx,mada ih stalno uporedjujem sa mojim omiljineim Kinezima ,jao samo da kalibriraju malo te svoje proizvode i bili bi bombona , nazalost preskocicu ih i ovog puta :p

Elem,da ne budem ironican iako sam totalno van te price, zaista ne vidim nista lose da su nekome deca priorittet, sasvim prirodna stvar.

pa i jesu ko kinezi, al eto ogledala im nisu skupa :lol:

sto se monitora tice
neces, ako budes pametan i uzmes recimo nekog solidnog della
max 24, sve preko toga je meni preveliko
mos se cijeli dan zabavljat trazeci kursor po ekranu : )))

Back