електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Ево, баш ме то занима? Реците!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Licno me interesuje gde bih mogao da nadjem jeftino zidno ogledalo , otprilike 30x100 tako nesto , otkrio sam da me nesvesno fasciniraju ,kada malo bolje razmislim ,mislim da je sve krenulo od puberteta, neverovatno , i dan danas me drzi. Mozda sam narcisoidan?
A i treba mi jos jedan monitor, vecita dilema, 22" ili 19" .
Породицу чине и мушкарци и жене. Исто било да неко од мушкараца отвори тему - Шта поправљате када подигнете хаубу осим што редовно мењате уље и свећице. То приличи пдф- у мушкарци као што твој накнадни рад након занимације са прљавим суђем одговара пдф-у жене.
Тему си ограничила на женске послове а то представља спам.
Наслов је помало ироничан, не видиш то?
Тему си ограничила на женске послове а то представља спам.
od navedenog zimnica me ne zanima, al me zanima escape gamesЕво, баш ме то занима? Реците!
sta znam, meni 23...24 optimum
a ogledala povoljna imas u formi ideale na bezanijskoj kosi
Pa i meni bi bilo idealno da nemam multi 2x 20"/21 ne znam , ako kupim neku gromadu ,rasshaltacu oci
Forma ideale thnx,mada ih stalno uporedjujem sa mojim omiljineim Kinezima ,jao samo da kalibriraju malo te svoje proizvode i bili bi bombona , nazalost preskocicu ih i ovog puta
Elem,da ne budem ironican iako sam totalno van te price, zaista ne vidim nista lose da su nekome deca priorittet, sasvim prirodna stvar.