Šta vas je danas iznerviralo?

Na jednom drugom forumu su ukinute neke moje teme. Jedna jer već postoji takva (a takva je zaboravljenja, godinama niko nije pisao na njoj, a moja se baš lepo razvijala) i jedna druga očito nedovoljno shvaćena od moderatora i to u momentu kad je počela da živi, odnosno kad je par ljudi sem mene počelo da piše na njoj.

A moderatora nema par meseci na forumu, i odjedanput se pojavi i zatvori temukoja ima 29. stranica zato što već postoji takva tema. "Dobro pa što ta stara tema nije toliko aktivna, što ljudi ne pišu na njoj, a zatvaraš moju ???? " Na ovo pitanje mi moderator nije dao šansu da odgovorim jer je stavio temu pod ključ a ja nisam hteo da mu šaljem privatne poruke niti da ulazim u rasprave. Iskustvo jedne takve rasprave sa moderatorm je bilo da sam popio trajni ban :D i da danas pod nekim drugim imenom jako retko pišem na tom forumu (nesmeš da se ofiraš banovaćete, ali ipak da sam to ja znaju nekoliko ljudi za koje sam mislio ranije da su mi prijatelji na tom forumu)

Poslednja izmena:
1. Jedan drugi forum. Pišemo na njemu samo nas 4. da ne kažem šta... od toga su bar dvoje admina

2. Ja napišem preteruju u medijima sa Djindjićem, ona me pita što i otvori temu tipa "Podrška Djindjiću " I svo troje uzmu nešto da pričaju gluposti kako je Djindjić bio dobar i kako ga je podržavao ceo narod

3. I to me je izvelo iz takta, udjem rasprave sa njima. Digne mi se pritisak :D U jednom momentu počnem i sa (ublaženo rečeno) "Vi niste normani, vi ste ovakvi, banujte me molim vas. Sramota me je što pišem sa vama
na ovom jadnom forumu. Umesto da širite slobodu mišljenja i broj ljudi koji aktivno piše vi širite jednoumlje "

4. Prestanem od oko pola sedam sinoć da se raspravljam sa njima "Neće me sigurno biti u narednom periodu " Obrišem svugde gde imam zapisan forum, i stvarno neću dolaziti na njega. Koliko dugo videću. Oterali su jednu od retkih osoba koja piše na tom forumu. Ako im je to bio cilj u potpunosti su uspeli

Poslednja izmena:

Back