Šta vas dovodi u stanje ludila?

uf mnogo toga, prvo moj pedofilski debilni razredni ali i ceo taj jebeno nestrucni kolektiv u mojoj srednjoj, to ponizavanje i unizavanje, moja majka kad me tera da jedem i kad me 100000000000000 puta opominje da ne mrvim jer je sad usisala, pa moja baba koja se mnogo petlja u moj zivot, pa drugarica koja me smara glupostima, i jos mnogo mnogo toga... i da, kad mi otac kaze da sam propaliet i da od mene nece biti nista... pa to vas tek ubije u pojam

kad komsinica nabada stiklama...u 5 h svako jutro...a mene se spava...ne ona se vinula na stikle...i opa cupa...auuu...sta jos sve ne...onda ono pricanje ..kao dje si ovo kupila? kao koliko kosta? bas je lepa... bla bla bla...i neprekidno ogovaranje...stoka mentalno zaostala...ja se najezim kad spomenem to... uuff popizdim

moja komsinica rada koja ne koristi dezodorans.........i njena unukica violeta,kad mi dodje u kucu,pa nece da ode......i jos ja detetu lepo kazem:idi kuci,moram nesto da uradim,imam posla.....a mala se meni usudi da kaze:ti stalno nesto radis,ja kad dodjem mogu da budem samo malo,to nije lepo....uhhhh tad nacisto po.piz.dim......i posle se ljute na mene kad je izbacim iz kuce......ajme mene.........

-.-
Odvratno :D

Mene iritiraju sve devojke! Znaci skroz su iste, bitno je da imaju one uske fancy farke s'o se sad nose, crnu ili braon jaknu s precima, guste siske kao suma i to nabijene na oci da nista ne vide, braon male patikice....ili one cizme s'o se presavijaju..ili whatever...-.-
Ali u svakom slucaju ja znaci potpuno POBESNIM kad ih vidim...o.O

-.-
Odvratno :D

Mene iritiraju sve devojke! Znaci skroz su iste, bitno je da imaju one uske fancy farke s'o se sad nose, crnu ili braon jaknu s precima, guste siske kao suma i to nabijene na oci da nista ne vide, braon male patikice....ili one cizme s'o se presavijaju..ili whatever...-.-
Ali u svakom slucaju ja znaci potpuno POBESNIM kad ih vidim...o.O

E to stvarno jeste...sve sami setajuci klonovi...

Back