Šta vas dovodi u stanje ludila?

Ja poludim kad mi komsinica odvali Shabana Shaulica otvorenog prozora,da je ceo Cerak cuje...........Poludim kad mi tata soli pamet da cu upasti u lose drustvo,da ce me zgaziti kola,da ne radim dovoljno da bih izgradila svoju licnost,kao da je nemam...................... Ali zato polidim od srece kad mi neko kaze da Peppersi dolaze u Bg,a ja poverujem.........tad sam na vrhu sveta.......kad se probudim i vidim vrapca na prozoru,i suncan dan.....BLA,BLA......... Pa mi vi recite,sta vas cini srecnim,a sta tuznim? I sta vas dovodi u stanje ludila?????????? Ne znam sta drugo da vas pitam.....
kada prelazis ulicu prvo pogledas levo pa tek onda desno i uvek se trudi da pronadjes vozacev pogled jer nikad se ne zna ko je u kolima....i naravno pazi da te ne zgaze

A televizija tek... ''Grand'', neke naše bljutave serije, američki filmovi u kom se ubijaju do iznemoglosti, engleski smisao za humor... Ali to uvek može da se izbegne, da se promeni kanal, da se isključi TV...

A od osobina još i tuđa neodgovornost (konstantna, hronična), koristoljubivost (sad te ''skinem'' sa čiviluka, sad te ''vratim''), nezahvalnost (ponekad, ako je drska)... okretanje tuđih reči... davanje saveta kojih se ne bismo pridržavali da smo u situaciji osobe koju savetujemo... menjanje mišljenja u trenutku brzopleto i neosnovano...

Kad se bolje razmislim, svašta može da me dovede do ludila.
A možda i ne može da me dovodi. Možda sam ja u njemu. :)

''I uvijek je bilooooooooo... ooooooooooooooooooooooooo isto ludilo...''

u stanje LooDiLLa me dowodi kada mi neko tera inat,kada mi neko gowori shta da radim,kako da radim,shta mi nije dobro...kao neko sa foruma,t.j.nekA...:roll:nerwira me kada se neko pretwara da mi je prijatelj,a na prwom koraku me ogowara kod drugih...nerwiraju me dupeulizice,razmazena derishta...i 'wechita newinashca',prenemaganje......uuuuuuuuuuuuuh!!!ima stwarno da poludim...kada tje swet konachno da se razchisti od takwog smetja od ljudi,ili daa se ne izrazawam wetj shta...:evil:..mrzim takwe osobee!!!

Back