Šta vas dovodi u stanje ludila?

Kda me mama zove po 10 puta na dan , da joj zovem nesto hajde milijana zovi ovo zvoi ono sto i nije tesko ali ako se ona ne slaze sa rezultatima pocne kao da jaaaaa znam savrsen Engleskii reeeeekla bi im ja hhahaha. Kada me zove u stan jos jedno 10 puta i ceka dok se ne upali sekretarica i nista ne kaze....kada me pita paaa kad ce te da dodjete kod nas ....sada im trebaju karte za Srbiju i kao ajde milijana nadji kartu ja reko ok 1500 dolara sa taksom ,neee neeee ja sam platila pre 2 godine 1200 ,potrudi se bolje. Nervira me neka nova vrsta humora gde svi pokusavaju da zvuce sto je vise moguce nezainteresovano...kao hipsteri i cak nije ni humor vec nesto skroz glupo , ponasaju se idiotski neobavezno sa opsesijom sta je cool. Ohhhh i kada muskarci nose pantalone koje su im necerovatno tesne i kratke majice uz telo ....I preterano religijozne osobe koje ne mogu ni rec da zavrse da ne stave do znanja koliko su religijozni, a inace su toliko dobri da ljudima kojima su oni prijatelji ne trebaju neprijatelji...zavisni,pakosni,okrutni,samo gledaju svoj interes i tracare..ugghhhhhhhh

Poslednja izmena:

Back