Šta vas dovodi u stanje ludila?

džangrizavi ljudi kojima uvek nešto fali i nikad im ništa ne valja, koji su preopterećni sobom u pozitivnom smislu a nezadovoljni sa svim ostalim, koji jednostavno ne znaju šta hoće,ne znaju ni kad su siti ni kada su gladni i puno toga da ne nabrajam sve.............:eek::dash::besna::udriglavu:

Ja poludim kad mi komsinica odvali Shabana Shaulica otvorenog prozora,da je ceo Cerak cuje...........Poludim kad mi tata soli pamet da cu upasti u lose drustvo,da ce me zgaziti kola,da ne radim dovoljno da bih izgradila svoju licnost,kao da je nemam...................... Ali zato polidim od srece kad mi neko kaze da Peppersi dolaze u Bg,a ja poverujem.........tad sam na vrhu sveta.......kad se probudim i vidim vrapca na prozoru,i suncan dan.....BLA,BLA......... Pa mi vi recite,sta vas cini srecnim,a sta tuznim? I sta vas dovodi u stanje ludila?????????? Ne znam sta drugo da vas pitam.....

stanje ludila...? pogotovo bilo shta,kad sam loshe raspolozena,provokacije...samo ti ljudi koji me provociraju su glupi,jer,ne znaju,da ja jako lako puknem,i na svashta sam spremna,u stanju da reshavam stvari tuchom { i to ne onom naivnom vuchem za kosu itd.} vec sam u stanju...grozne stvari uraditi,tipa,hocu da ucinim neku trajnu shtetu,fizicki, i onda se obicno kaju,ili su me nazivali ludom tipa ''pa ona te je samo malo provocirala a ti si pukla tako..'' ali ***...kad dajes moras da znas i da primas...vishe nisam takva. promenila sam se,to ionako nije bila moja prava priroda so...:)
sad sam onakva kakva sam i zapravo bila,mirna sam,i uvek ignorishem..

Poslednja izmena:

Back