Šta vas dovodi u stanje ludila?

to ti je pametno,ali nekad postoje trenuci kad je potrebno dati drugu sansu....kada me neko slaze osetim se bedno i iznevereno,ali onda pomislim :"Kao da ja nikada nisam slagala?" Ali smatram sebe osobom koja je pre svega iskrena!!!!!!! I uvek razmislim kako bih se ja osecala da me neko slaze.......pa skoro uvek biram istinu......ali me stvarno izludjuje kad neko i nakon otkrivanja istine nema hrabrosti da prizna da je pogresio.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jao al' sam ja mrzela skafandere ceo svoj zivot, mama i tata me uvlacili u razne a ja vristala k'o budala svaki put..............to je zlo!!!..................e pa sada kad mogu sama da odlucujem sta cu da nosim na stazi, nalazim sve neke kombinacije..............i uvek super ispadne a nisam zaroblejna u jednodelnom idiotluku!

gucci_novosadjanka:
jao al' sam ja mrzela skafandere ceo svoj zivot, mama i tata me uvlacili u razne a ja vristala k'o budala svaki put..............to je zlo!!!..................e pa sada kad mogu sama da odlucujem sta cu da nosim na stazi, nalazim sve neke kombinacije..............i uvek super ispadne a nisam zaroblejna u jednodelnom idiotluku!
A veličinu, mis' : po obimu struka ??? :shock:

VisionOfDisorder:
cigani u 16-ci sa harmonikom.. hocu da ih ubijem

diiiiiseeeeem zaaaa teeeeebeeeee niiikad neeeeceeees znaaaaaaatiii tooooooo

24.gif

Back