Majonez bez jaja-NE NIKAKO ! A od majoneza sa jajima ja glasam za Vitalovu Mayovitu-najbolji je! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:Pitam se koliko ima poklonika majoneza bez jaja? Meni je bljak, kao i kafa bez kofeina, a još, besides theory, ima i ružan ukus.
Koji majonez volite , koliko ga volite (ili ne) i da li je to samo ženska opsesija?
Margott:majonez mi ne znachi neshto u zivotu, ali mi znachi u ruskoj salati...
Des' ti mala, sunce t' kalaisano...?Devilishgirl:dobar je za kosu..
Jel?mishica:Ma drage moje dame, ja sam jos na prvoj strani rekla da je majonez odlican za kosu... a da, moze se ukapati i koja kap limuna.![]()
hanibal77:od kad sam cula da jedna kasicica majoneza ima 100 kcal nekako mi se ne svidja(kiselo grozdje)
el to ona shto se poruchuje galone "evian"-a...da bi napravila sebi kupkicu????Shag Ivory:Des' ti mala, sunce t' kalaisano...?Devilishgirl:dobar je za kosu..![]()
![]()
E, da, majonez na kosu... stavlja ga i Dzulija Roberts... :wink:
Nije valjda da to smatrash extravagantnim... nekoliko desetina litara mineralne...goodday:el to ona shto se poruchuje galone "evian"-a...da bi napravila sebi kupkicu????Shag Ivory:Des' ti mala, sunce t' kalaisano...?Devilishgirl:dobar je za kosu..![]()
![]()
eve me sunce t' kalaisanoShag Ivory:Des' ti mala, sunce t' kalaisano...?Devilishgirl:dobar je za kosu..![]()
![]()
пробај Хелманс,онда ћеш видјети чиме су нам Словенци постављали стандарде.Томи му дође као разређивач у односу на Хелманс 8)Incognito:Majonez bez jaja je k'o seks bez kontakta...
/me se kune u THOMY... Oduvek bio jedan od najboljih koji moze da se nadje na ovim prostorima...