bebidoll
Primećen član
- Poruka
- 905
sorry, nisam zainteresovana za XX.....SAMO XY
anyway, im done here.....hvala za odg.

anyway, im done here.....hvala za odg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gucci_novosadjanka:OVA TEMA JE GLUPA
ma glupa je u svakom slucaju!!!!!!!!!!!!!!topmodelsica:Glupa je ako mi niko ne odgovori o kakvom ignorisanju se radi.
bebidoll:sta vam znaci da kazete devojci koja vas ocigledno kulira zbog silnih uvreda -------> "j38i se"????????
ne vidim zasto se ignorisanje sa muske strane smatra kao "ok", dok kada cure kuliraju onda VI smete da kazete sta vam god padne na pamet. WHY WHY WHY
bebidoll:pa mogu da kazem sta god hocu, ali ne volim da se spustam na taj nivo....nekako mi je to previse prosto...
danas sam imala udes, telefon nije bio kod mene, i dodjem kuci sva nikakva da bih procitala takvu prk sto me nema ceo dan da se javim. zasto smo mi zene duzne da se javimo muskarcima na svakih 5 min? ljubomora? what's the deal? naravno, javila sam se i rekla u cemu je problem, i u tom trenutku mi nije bilo nidocega, da sam samo rekla - ne zovi me vise - ....i tad se on promenio za 200*....poceo tu nesto cile, mile....jbttttttttt grrrrrrrrr
ne znam ko ovde nije normalan? ja sto dopustam da ovakvi kreteni get to me, ili on sto je takav kakav je...dvolican
gucci_novosadjanka:ma glupa je u svakom slucaju!!!!!!!!!!!!!!
Dorijan Grej:Mislim,glavno je pitanje,zasto bi iko ikoga kulirao ako ste u vezi?Izgleda da su se neki likovi bas primili na taj stav!
ko je to mene ignorisao?topmodelsica:Tebe je mozda neko ignorisao pa ti je zbog toga glupa tema?![]()
topmodelsica:Mozda ne moze bas u tom trenutku, nego kasnije ce moci... Ha ha ha ha ha ha![]()
gucci_novosadjanka:ko je to mene ignorisao?
gucci_novosadjanka:pa rekla si mozda me je neko ignorisao pa mi je zato dosadna tema!
ko me je ignorisao?
e dobro ti je i rekao!!!!!!!!! :shock: :-) :smile:bebidoll:sta vam znaci da kazete devojci koja vas ocigledno kulira zbog silnih uvreda -------> "j38i se"????????
ne vidim zasto se ignorisanje sa muske strane smatra kao "ok", dok kada cure kuliraju onda VI smete da kazete sta vam god padne na pamet. WHY WHY WHY