Šta vam se sviđa ili ne sviđa u mentalitetu ljudi koji posećuju forum?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Često mi se nametne pitanje ,,ko stoji iza ovoga nicka,,?

Nekada iz razloga što mi se dopada smisleno i lagano ćaskanje, a nekada što smatram da neka osoba nije za ovakvu vrstu virtualnog druženja, u smislu razmjene informacija i obrazlaganja suprostavljajućeg svoga stava i stava sagovornika.
Meni se sviđa lagani, na izgled površni, šaljivi nastup Jugoslava Čvarka. Bilo bi dobro da je više ovakvih neopterećujućih likova. Lakša, ugodnija i konstruktivnija rasprava o različitim stavovima i događanjima u zemlji i svijetu. Da je polovina ovakvih sagovornika kao mačak, forum bi bio mnogo prijatnije mjesto.

Sada da navedem i jedan negativan lik, koji bi ako se potrudi malo bio zanimljiviji i prihvatljiviji, jer inteligencije mu ne nedostaje, ali strpljenja i pristojnijih riječi svakako da da. Kapetanmark.
Svidjas mi se

Nekada iz razloga što mi se dopada smisleno i lagano ćaskanje, a nekada što smatram da neka osoba nije za ovakvu vrstu virtualnog druženja, u smislu razmjene informacija i obrazlaganja suprostavljajućeg svoga stava i stava sagovornika.
Meni se sviđa lagani, na izgled površni, šaljivi nastup Jugoslava Čvarka. Bilo bi dobro da je više ovakvih neopterećujućih likova. Lakša, ugodnija i konstruktivnija rasprava o različitim stavovima i događanjima u zemlji i svijetu. Da je polovina ovakvih sagovornika kao mačak, forum bi bio mnogo prijatnije mjesto.
Sve dok se na temi prica uopšteno o ljudima koji posecuju forum tema ostaje
Ako i kada krenete ponaosob da prozivate forumaše koji vam se svidjaju ili ne tema ide pod ključ

Svi podforumi na jednu stranu,samo politika na drugu.
Na ovoj prvoj mozes diskutovati,saliti se,svadjati se...normalno i regularno.😂
Na politici su uglavnom toliko agresivni i ostrasceni kao da im zivot od toga zavisi.
Tamo nije dobro boraviti duze vrijeme.I tamo ne mozes biti neutralan.Odmah ces dobiti etiketu i biti svrstan u neki tabor.Pricaj ti sta hoces,oni imaju svoje tumacenje.😂

Svi podforumi na jednu stranu,samo politika na drugu.
Na ovoj prvoj mozes diskutovati,saliti se,svadjati se...normalno i regularno.😂
Na politici su uglavnom toliko agresivni i ostrasceni kao da im zivot od toga zavisi.
Tamo nije dobro boraviti duze vrijeme.I tamo ne mozes biti neutralan.Odmah ces dobiti etiketu i biti svrstan u neki tabor.Pricaj ti sta hoces,oni imaju svoje tumacenje.😂
Na politici jednostavno ne smiješ stvari shvaćati preozbiljno, tj. imalo ozbiljno i onda bude baš zabavno. Jedan dio forumaša se zgraža tog podforuma, a zapravo ima najbolju zafrkanciju.

Poslednja izmena:
Na politici jednostavno ne smiješ stvari shvaćati preozbiljno, tj. imalo ozbiljno i onda bude baš zabavno. Jedan dio forumaša se zgraža tog podforuma, a zapravo ima najbolju zafrkanciju.
Tačno.Forumi generalno ne služe za rješavanje političkih problema u zemlji,nit se mogu na forumu rješit.
Meni je forum ubijanje dosade i kraćenje vremena.

Ne sviđa mi se neobjektivnost i pristrasnost.
Ne sviđa mi se što masovno ljudi odgovaraju na nešto što nisu pažljivo ni pročitali.
Kada je neko zao iz čista mira.
Kada postavljaju lična pitanja.
Kada nemaju granicu i potpuno isprojektuju sebe i prišiju tebi koji pišeš svoje osobine ili nešto što su umislili.
Svaka nefer komunikacija.
Komunikacija koja skreće na lično umesto na temu, tj bavljenje tuđim motivima zašto nešto piše.

Ne sviđa mi se neobjektivnost i pristrasnost.
Ne sviđa mi se što masovno ljudi odgovaraju na nešto što nisu pažljivo ni pročitali.
Kada je neko zao iz čista mira.
Kada postavljaju lična pitanja.
Kada nemaju granicu i potpuno isprojektuju sebe i prišiju tebi koji pišeš svoje osobine ili nešto što su umislili.
Svaka nefer komunikacija.
Komunikacija koja skreće na lično umesto na temu, tj bavljenje tuđim motivima zašto nešto piše.
Uh, Paula, što si teška! :cool:

Ne volim moralno osudjivanje ,volim forumase koji sve otvoreno pisu i one sa humorom i sarkazmom.

Poslednja izmena:

Svidja mi se sto su spremni da komentarisu mnoge teme a ne svidja mi se sto su vecinom ne svi moralno gnjecavi prema svom identitetu, fali ljudima samopostovanje.Ovdje vecinom Srbi pate od manjka samopostovanja sto je losa osobina

Back