M Mali Keks Zainteresovan član Poruka 235 14.10.2023. u 22:23 - Sta vam se nije svidilo u inostranstvu? #1 Vasa losa iskutva o zivotu u inostranstvu...neko se mozda vratio neko je mozda jos u inostranstvu,pa neka napise nesto na ovu temu
Vasa losa iskutva o zivotu u inostranstvu...neko se mozda vratio neko je mozda jos u inostranstvu,pa neka napise nesto na ovu temu
Belgradeboy Elita VIP Poruka 23.345 14.10.2023. u 23:44 - Sta vam se nije svidilo u inostranstvu? #2 Koje otisao preko kog poznajem ostao je tamo. Vratili su se samo oni koji su do pre korone vozili kamione odavde do Zapada.
Koje otisao preko kog poznajem ostao je tamo. Vratili su se samo oni koji su do pre korone vozili kamione odavde do Zapada.
ljubota Veoma poznat Poruka 12.068 15.10.2023. u 14:45 - Sta vam se nije svidilo u inostranstvu? #3 Lepa zemlja,kažu najčistija na svetu,plata dobra,svi znaju naš jezik... Jedina mana je,nije moja Tuđin si,i za Slovence ćeš uvek biti južnjak
Lepa zemlja,kažu najčistija na svetu,plata dobra,svi znaju naš jezik... Jedina mana je,nije moja Tuđin si,i za Slovence ćeš uvek biti južnjak
M Mali Keks Zainteresovan član Poruka 235 15.10.2023. u 23:05 - Sta vam se nije svidilo u inostranstvu? #4 Belgradeboy: Koje otisao preko kog poznajem ostao je tamo. Vratili su se samo oni koji su do pre korone vozili kamione odavde do Zapada. Kliknite za proširenje... Ja ih znam dosta koji su pobjegli radi ljudske hladnokrvnosti na zapadu i radi rezima radno odijelo-pidzama
Belgradeboy: Koje otisao preko kog poznajem ostao je tamo. Vratili su se samo oni koji su do pre korone vozili kamione odavde do Zapada. Kliknite za proširenje... Ja ih znam dosta koji su pobjegli radi ljudske hladnokrvnosti na zapadu i radi rezima radno odijelo-pidzama
M Mali Keks Zainteresovan član Poruka 235 15.10.2023. u 23:05 - Sta vam se nije svidilo u inostranstvu? #5 ljubota: Lepa zemlja,kažu najčistija na svetu,plata dobra,svi znaju naš jezik... Jedina mana je,nije moja Tuđin si,i za Slovence ćeš uvek biti južnjak Kliknite za proširenje... Slazem se
ljubota: Lepa zemlja,kažu najčistija na svetu,plata dobra,svi znaju naš jezik... Jedina mana je,nije moja Tuđin si,i za Slovence ćeš uvek biti južnjak Kliknite za proširenje... Slazem se
Rudimir Domaćin Poruka 3.209 16.10.2023. u 16:40 - Sta vam se nije svidilo u inostranstvu? #6 Žene za šefice, to je totalna katastrofa kad imaju moć.