Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svakom slučaju je čudno.
Tako je kod svih..ne može da piše korisnicko ime vec Vi..kada date nekome reakcijuНе свиђа ми се што поред моје реакције на неки пост пише „Ви” уместо мог корисничког имена.
A pa to nije ok ja sebe oslovljavam sa mi![]()
Tako je bilo nekada, klikneš i vidiš histori edita.
Шта си радио?Dobio sam 5 dana ban za obeshrabljivanje paule![]()
Не свиђа ми се што је време за уређивање јавне поруке 15, а приватне 2 минута.
Требало би увести могућност да се порука уреди кадгод, али да се притом чувају њене претходне верзије, како би се могло видети да ли су промењене само граматичке/стилске грешке или пак смисао написаног.
na sta mislis?
izmenjen post , vekovna uzrechica na ovim nashim prostorimana sta mislis?
,,,hvala vam,,,na sta mislis?
bolje je malo izmeniti post i ostaviti ga nego ga obrisati.izmenjen post , vekovna uzrechica na ovim nashim prostorima
nije pala atomska bomba, ali bez potrebe , da se ne menja tekst posta
,,,ono o _i popij mishomor
to je stara uzrechica kod nashih naroda
niti je konkretno upućen niti neko tagiran
bolje je malo izmeniti post i ostaviti ga nego ga obrisati.
I napisati ko brise i zasto se brise.Nije bolje izmeniti post jer niko ne može dovršiti tuđu misao.
Ako mora, bolje obrisati ceo post. Ali baš ako je neprikladan.
To se podrazumeva kao obaveza, ali nije uvek tako.I napisati ko brise i zasto se brise.
Mora biti tako u cilju unapredjenja kvaliteta sajta.To se podrazumeva kao obaveza, ali nije uvek tako.
niko ne menja post nego samo brisu delove koji nisu prikladni.Nikako nije bolje
Kako bi se ti osecao tebi da neko menja post?
niko ne menja post nego se brisu psovke, pozivi na nasilje, provokacije i slicno.Nije bolje izmeniti post jer niko ne može dovršiti tuđu misao.