Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni se ponekad desava, uglavnom je okJa sam sad napisala to u pitanjima za forum, ni meni, ljudi mi odgovaraju na postove a piše da "nema novih obaveštenja"![]()
To i radim, ono, "peške" , pamtim gde sam bila pa po sećanju odem da proverim ima li šta novo.meni se ponekad desava, uglavnom je ok![]()
Samo proveris teme koje si komentarisala sa vremena na vreme![]()
Zdravo, Majo.Ja sam sad napisala to u pitanjima za forum, ni meni, ljudi mi odgovaraju na postove a piše da "nema novih obaveštenja"![]()
Hvala, bolje te našlaZdravo, Majo.
Zaboravila si da podesiš opciju obaveštenja u profilu.
Ti uvek karakteristčna imena biraš![]()
Dobrodošla : )
I onaj drugi je bio dobra foraDa, ne krijem ko sam, a jeste mi ono M4j4 bila fora![]()
Ograniceno je na 3 slike..više od 3 ne može a i nema potrebe da se postavlja 10 slika u nizuDanas sam imao problema i nemogucnost da postavim poruku sa vise od 3 slike na temi u "Politika" PDF-u.
Pogledajte prilog 1729315
Ranije nisam imao taj problem i postavljao sam poruke sa vise slika.
Otkljucana tema..Greškom je zakljucana...Hvala što si primetioGazdarice, 'ajd' otključaj ovu temu (ili otvori svoj BLOG, pa tamo gazduj),
https://forum.krstarica.com/threads...a-i-izgledom-i-mirisom.1030820/#post-51029731
'ajde,.. kupiću ti ovu cvećku , ovde u Grčkoj:
Samo 7 eura je.. mogu toliko da reskiram![]()
a, Gardenije voliš ?Otkljucana tema..Greškom je zakljucana...Hvala što si primetio
ona voli zute ruzea, Gardenije voliš ?![]()
"Malopre" - pa manje od minutŠta će vam ovo ?
Pogledajte prilog 1745939
čemu vam to služi?
da bi se mi, koji nismo , osetili više diskriminisani ?
Не свиђа ми се што поред моје реакције на неки пост пише „Ви” уместо мог корисничког имена.
Gde ste to primetili, na kom potforumu i temi? Čudno je.
Ostavite reakciju na moj post, mada samo administratori mogu da pomognu ukoliko je reč o nekoj tehničkoj grešci.
Нисам мислио да се тако види из перспективе других корисника форума, већ из моје.