Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chatGPT na aparatimaЧуш ја дам убогаљим! Беп такву интелигенцију кад ната може да је убогаљи, ееее лебе кисели!
a jel smemo?Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Па шта ми то предлажеш? Да пишем само ризичне постове, да не залазим у обичне?odveo bih je do frizidera da tamo nastavimo![]()
Ајде, заврши ми то, оправдај титулу најбољег админа на овим просторима.samo poako..brzo cemo setovati kako treba![]()
Zanimljivo.Naravno.![]()
Poruku mogu odobriti samo modovi zaduženi za konkretan potforum, superi i admini.40+ moderatora i moja ne-neprikladna poruka i dalje čeka na odobrenje jer ju je vaš AI Bobi tipovao
Kukaćete vi za nama...
![]()
ruki je mod na 40+Poruku mogu odobriti samo modovi zaduženi za konkretan potforum, superi i admini.
Obavestio sam nadležne gore, to je sve što mogu.
E pa pošto njoj nije to izašlo za odobravanje onda je do vas gore.ruki je mod na 40+
nije jer ocigledno nema sta da se odobri.E pa pošto njoj nije to izašlo za odobravanje onda je do vas gore.
"40+ moderatora" se odnosi na to da na celoj Krstarici ima preko 40 moderatora, a ne da je poslala poruku na forumu koji se zove 40+ruki je mod na 40+
bar ti bi trebao da znaš da svaki forum ima svog moda..pa ako mod trenutno nije na forumu a nema ni supera bas tada"40+ moderatora" se odnosi na to da na celoj Krstarici ima preko 40 moderatora, a ne da je poslala poruku na forumu koji se zove 40+
Jeste smak svetanije smak sveta ako se malo saceka
Mi smo boranija ovde.A mi smo na samom dnu jel?![]()