Šta vam pokvari dan?

Meni pokvari dan stalni prikaz kako su seljacine kao pametne pa ti namece svoju pamet, a ono glupost nevidjena...ali nije otkrio drugo pa mu je to vrh...
Vrh brate mi je ono sto kvari dan..

A nesto nisam primetio da zene ne daju...
Pokvarilo bi mi dan ono pih receno ili neizreceno sto zene urade da bi podigle cenu ili kad nisu sigurne da li si faca ili si neki hrabar...
Ali oguglao sam na te poteze , to im je vrh pa je samo fora zaobici, ako ti je bas stalo da crtas prsticemo po njenim carapama od cipelice do micikane...
Na zalost tu sam izdresiran da ih posmatram iskljucivo seksualno...cak i one koje posmatram neseksualno mi kazu, Srbija je ovo , molim te kad nismo sami posmatraj me kao ostale zene...Male pametnice...

pa brate kvari mi kad tvrde pazar umesto da nude,pored svih gejeva i psihopata ako je 2x pogledam treba da je srecna sto bi je neko karo

Posto ja cenim to prakticno iskustvo koje imas, jel se nesto skorije promenilo kad ti zapazas tvrdjenje pazara....?
U mom kraju se nista nije promenilo cak je postalo malko i lakse jer su izgleda vise opredeljene za seksice bez vezivanja...zele i dalje isto , samo manje ocekuju povoljan ishod...

Back