Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.606
Do prosle godine mi je redovno nedostajao burek, a onda su u blizini neki Goranci otvorili pekaru, i prave fantaziju od bureka! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nedostaje mi miran zivot bez globalnih politickih trzavica koje nam donose probleme na svim poljima zivota.Neko se izjašnjavao sa :mir, stari stan,normalan život bz stresa itd
Šta vama najviš nedostaje u ovom periodu vašeg života?

videcemo dal je ljudski rod dovoljno napredovao da ne vrati covecanstvo ni u americke celjusti a ni u kameno doba.nisam pametna niti znam da li ti se ovakva želja može ostvariti u situaciji u kakvoj smo mi a i ceo svet..mada je želja prava![]()
Možda bih ponekad zapalio cigaretu, ko što radim na putovanjima. Ali putovanja su drugo, tamo te niko ne zna. A kako ovde zapaliti a da te niko ne vidi ?
Ne želim da iko zna za to(od ljudi koji me znaju). Ne želim da me iko vidi tužnog ili čime se bavim...
Neko se izjašnjavao sa :mir, stari stan,normalan život bz stresa itd
Šta vama najviš nedostaje u ovom periodu vašeg života?

https://forum.krstarica.com/threads/poruke-vasoj-ljubavi-prijatelju-prijateljici.300063/post-46752094Nedostajem sebi kao dete.
Nedostaje mi osećaj da mogu nešto da promenim,da će se desiti nešto,šta će me izlečiti.
Nedostaje mi ljudske dobrote,tišine i mogućnost da budem kakva jesam.
I samoće mi nedostaju,moji mirni sati,neremećeni i samo moji.
Čak mi nedostaje i ono žuto cveće,kom ni imena nisam znala..
Svakako da boli. Ali vidi, ni tvoj brat i roditelji svakako ne bi voleli da znaju da patis. Svi mi koji smo nekoga izgubili cemo jednog dana opet biti zajedno.Za neki dan, kada svi budu slavili veliki Hristijanski praznik, mene vec 22 g. nedostajat ce mi brat. Imao je samo 29...a za njegovim putem, za par godina posli su i nasi roditelji. I to stvarno boli i istinsko nedostajanje njihovo postojanje. Zivot!