- Poruka
- 388.197
Neko se izjašnjavao sa :mir, stari stan,normalan život bz stresa itd
Šta vama najviš nedostaje u ovom periodu vašeg života?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prepisujem.Nedostaju mi meni bliski i dragi ljudi koji su umrli, nedostaje mi što neko rece život bz stresa i bezbrižnost
i nedostaje mi moj mali pas i mnogo više romantike u životima![]()
to mi je želja a tesko da cu moci sebi da ispunim tu želju i ne mora bas pored mora ali blizu moraŽivot pored mora...
Ja se nadam da ću ispuniti tu želju, plavo more u Grčkoj.to mi je želja a tesko da cu moci sebi da ispunim tu želju i ne mora bas pored mora ali blizu mora
Možda bih ponekad zapalio cigaretu, ko što radim na putovanjima. Ali putovanja su drugo, tamo te niko ne zna. A kako ovde zapaliti a da te niko ne vidi ?Neko se izjašnjavao sa :mir, stari stan,normalan život bz stresa itd
Možda bih ponekad zapalio cigaretu, ko što radim na putovanjima. Ali putovanja su drugo, tamo te niko ne zna. A kako ovde zapaliti a da te niko ne vidi ?
Ne želim da iko zna za to(od ljudi koji me znaju). Ne želim da me iko vidi tužnog ili čime se bavim...
Neko se izjašnjavao sa :mir, stari stan,normalan život bz stresa itd
Jel ima u Njemačku neki naši dućani?Zavisi od trenutka.
Svakome nedostaje ono sto trenutno zeli a nije mu tu.
Meni, trenutno, nedostaje dobar domaci kajmak, jer je hleb tako lepo ispečen, još je vruć, ceo stan miriše.....mmm....![]()
Jel ima u Njemačku neki naši dućani?
Ono, domaća radinost itd?