sta vam ne najbitnije kod muskarca ?

kod muskarca mi je najvazniji ...

• izgled .

• para .

• obrazovanje .

• nesto cetvrto .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zar opet? Pisali smo 436 puta o tome :)

Pa čovek lepo pitao za harem, došli forumaši da pričaju, niko se nije ljutio, zezali se, razmatrali sve aspekte teme, jednom rečju uživali. Došli sve neki umni ljudi. Čak sam i ja u nekoliko navrata poželeo da se priključim diskusiji.
A onda se pojavila ludopileglođekosku nadrkana i u skladu sa svojim inetelektualnim kapacitetima presudila da je trenutak da nam uskrati zabavu. Misim ko smo mi da se zezamo na ovom forumu.

I šta onda čovek drugo da vas pita? O čemu da otvori temu, a da bude siguran da je ziher? Šta je to sigurnije pitanje nego ''šta vam je najbitnije kod muškaraca''?
To je na forumima otprilke kao razgovor o vremenu ili pitanje koji si znak u horoskopu. Dobar dan društvo, ja sam Julian. Šta vam je najbitnije kod muškaraca?

Pa čovek lepo pitao za harem, došli forumaši da pričaju, niko se nije ljutio, zezali se, razmatrali sve aspekte teme, jednom rečju uživali. Došli sve neki umni ljudi. Čak sam i ja u nekoliko navrata poželeo da se priključim diskusiji.
A onda se pojavila ludopileglođekosku nadrkana i u skladu sa svojim inetelektualnim kapacitetima presudila da je trenutak da nam uskrati zabavu. Misim ko smo mi da se zezamo na ovom forumu.

I šta onda čovek drugo da vas pita? O čemu da otvori temu, a da bude siguran da je ziher? Šta je to sigurnije pitanje nego ''šta vam je najbitnije kod muškaraca''?
To je na forumima otprilke kao razgovor o vremenu ili pitanje koji si znak u horoskopu. Dobar dan društvo, ja sam Julian. Šta vam je najbitnije kod muškaraca?

...ti si brate LAF i to ne moze niko osporiti!!!

ok inteligencija..
i meni je to onaj prvi okidac, kojeg ako nema dzaba sve
ali katja..
mora da ima i malo duse, majku mu..:)

Ko god ima dusu ima i sansu da je proda vragu. ;)

Bez veze jeste ali vec dugo kod muskaraca a i kod zena ne primecujem nista drugo do koliko su inteligentni. E sad moj pogled na muskarce je pogled nekog ko je 20 godina u braku i ko zna da osim caskanja, poslovne saradnje ili eventualno prijateljstva nista drugo ne moze i nece biti.

Da biram partnera verovatno bih gledala i primecivala mnogo toga.

Tako da u pravu si, "ono malo duse" ne sme se zanemariti.

Back