Antigon@
Elita
- Poruka
- 17.056
Nešto mi je ponestalo samopouzdanje.Ljubav, novac, mir, sreća, stabilnost, seks?
Ili vam ništa ne fali![]()
Za mesec dana planiram da ga povratim ili još više srozam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto mi je ponestalo samopouzdanje.Ljubav, novac, mir, sreća, stabilnost, seks?
Ništa od toga.Ljubav, novac, mir, sreća, stabilnost, seks?
Ljudi kojih nažalost, više nema.Ljubav, novac, mir, sreća, stabilnost, seks?
50 000 000 dolaraLjubav, novac, mir, sreća, stabilnost, seks?
nemas pare da odes na mesec dana na neko tropsko ostrvo ili planinu daleko od SrbijeMeni najvise fali malo mira, ostalo imam..
Da mogu da jedem i pijem koliko hocu a da se ne udebljam.Ljubav, novac, mir, sreća, stabilnost, seks?
imas ljubav i postovanje u nekom drustvu gdje ne bi zelio da zivim.Pare, samo pare, sad je vec jasno da ako imash pare imash i zdravlje i ljubav i poshtovanje i sve ostalo, dakle pare mi fale.
seks, uvek. Koliko god da ga imam, a imam, uvek mi fali.Ljubav, novac, mir, sreća, stabilnost, seks?

За те паре можеш све на крстарење да нас водиш...meni milion dolara na americkoj lutriji da bih išla na odmor![]()
jašta..samo da ih dobijem..moderisacemo sa krstarenja po mediteranuЗа те паре можеш све на крстарење да нас водиш...
Може и Нил, мени је тоjašta..samo da ih dobijem..moderisacemo sa krstarenja po mediteranu

glasacemo.. za koje krstarenje bude najviše glasova tamo ce da idemo..pardon da plivamo..ehhh da krstarimoМоже и Нил, мени је то![]()

Нећу, мене увек надгласају на изборимаglasacemo.. za koje krstarenje bude najviše glasova tamo ce da idemo..pardon da plivamo..ehhh da krstarimo![]()

onda cu ja da odlucim..moje si pare..moj si izbor. demokratija.Нећу, мене увек надгласају на изборима![]()