- Poruka
- 17.475
Pa mozda ti tvojim daješ malo.Aaaa pdf žene pa zna se šta im najviše fali![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mozda ti tvojim daješ malo.Aaaa pdf žene pa zna se šta im najviše fali![]()
Treba da mu se saliva stravaUrokljive oči te negdje pogledale, gaće naizvrat.![]()

22 cm.Pa mozda ti tvojim daješ malo.
Kad je to jedino što nudis nezadovoljstvo je zagarantovano.22 cm.
Da, ove Beogradjanke se polomise, eno georginjo kad povredio nogu, jao mili, trte mrte ...kao i uvek snalazi se sam.Ma ti si to namerno. Priznaj!
Fali ti malo paznje pa bi malo da te maze i paze.
Taman toliko da nisi nemocan, a dovoljno da ne mozes bas sve sam.![]()
Cuti, ne baksuziraj coveku ...pu pu..da brže ozdraviš
a sada crnjak..doibro je da nisu ruke..bar možeš da kuckaš na forumu![]()
Uh, ja sam u svojoj mašti moju kamenu kućicu fino skockala.Sve to imam ali uvijek može vise jer sam jedna neumjerena zena.
Od materijalnog mi fali neka kamena kuća na nekoj lijepoj obali,može more,jezero,rijeka,šta god. Sad cu da nadjem sliku i stavljam pod jastuk svako veče, nagovorila me @mina68.

Čoko moko nema one koja mi je rekla neKad je to jedino što nudis nezadovoljstvo je zagarantovano.
Ja sam vec stavila pod jastuk loto listic sa americke lutrije sa googla za svaki slucajSve to imam ali uvijek može vise jer sam jedna neumjerena zena.
Od materijalnog mi fali neka kamena kuća na nekoj lijepoj obali,može more,jezero,rijeka,šta god. Sad cu da nadjem sliku i stavljam pod jastuk svako veče, nagovorila me @mina68.

nismo više mlade i naivneAaaa pdf žene pa zna se šta im najviše fali![]()
....i pameti....Fali mi sreće

u da me usere jedan power ball, rešila bin sve svoje životne probleme, al ko što rekoh, mene će pre grom da udariJa sam vec stavila pod jastuk loto listic sa americke lutrije sa googla za svaki slucaj![]()
Тури и ти папирче вечерас, немој си Партибрејкер.u da me usere jedan power ball, rešila bin sve svoje životne probleme, al ko što rekoh, mene će pre grom da udari
haha to fali svima nama u nekim životnim dešavanjima....i pameti....![]()

mario ume da laginismo više mlade i naivne
iskustvo se steklo vremenom
.tako da opušteno..kod njega uglavnom mašta radi svašta 
sad je kasno, do 18 se uplaćuje loto, uplatiću sutra za petakТури и ти папирче вечерас, немој си Партибрејкер.
stavi 2 x za svaki slucaj..veceras i sutra.. mina kaže da radisad je kasno, do 18 se uplaćuje loto, uplatiću sutra za petak
bego američki power ball e to je igra
glavna premija je 2 400 000 000 dolara i možeš da biraš da ti odmah isplate pola ili u narednih 30 godina celu sumu
ja bih ovo drugo

Крста каже, ја ћу да проверим...али мораш интензивно да мислиш само на то пре спавања.stavi 2 x za svaki slucaj..veceras i sutra.. mina kaže da radi![]()

obzirom na avatar, verujem..rado ga se secašSeks.Seks mi najviše fali![]()

sve pobrojano mi fali, al se ich ne zalim jer imam i vise no sto zasluzujem.Ljubav, novac, mir, sreća, stabilnost, seks?
Ili vam ništa ne fali![]()