- Poruka
- 70.757
evo sad se ja plasim cuj svuda samo pitjke i galamaNe treba da se bojis, svud oko tebe su samo: pitjke, plaza, muzika....![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo sad se ja plasim cuj svuda samo pitjke i galamaNe treba da se bojis, svud oko tebe su samo: pitjke, plaza, muzika....![]()
![]()
![]()
naso bih neki gif ili kratki video, al me mrzi sad nesto, kucam na milion strana...slobodne ste u tom smislu ilustracije.evo sad se ja plasim cuj svuda samo pitjke i galama![]()
Da da.Ne treba da se bojis, svud oko tebe su samo: pitjke, plaza, muzika....![]()
![]()
![]()
Guzve definituvno i vrucine.Da li su to možda cene? Prevoz, gužve, ljudi sa kojima idete? Bolest? Loše vreme? Smeštaj?
Dakle šta je ono na šta ste najosetljiviji na letovanju, ono što vam svakako pokvari letovanje?
Bosanci na plažiDa li su to možda cene? Prevoz, gužve, ljudi sa kojima idete? Bolest? Loše vreme? Smeštaj?
Dakle šta je ono na šta ste najosetljiviji na letovanju, ono što vam svakako pokvari letovanje?
Nema nikakvih problema da idu na more uz dva uvjeta: prvi je da idu na more u januaru ili februraruBosanci na plaži
aman zamanNema nikakvih problema da idu na more uz dva uvjeta: prvi je da idu na more u januaru ili februraru![]()
Kada bih bila sprečena da plivam ( bolest, povreda, meduze , loše vreme danima ) , bolest/povreda osoba sa kojima sam otišla na letovanje.Da li su to možda cene? Prevoz, gužve, ljudi sa kojima idete? Bolest? Loše vreme? Smeštaj?
a ta galama...na to sam uzasno osetljiva...aman zaman
ja mislim na ove naše
PREGLASNI SU
To kolko galame to brodovi po nevremenu znaju gde je obala![]()
najezda kineza na plažu...ko je to doživeo ni svi lokalni paradajz turisti iz balkanskih zabiti pojačani engleskom i ruskom pijanom stokom mu neće teško pastia ta galama...na to sam uzasno osetljiva...
da mi vriste, cice ili pustaju neki turbo folk....![]()