Šta vam najlakše pokvari letovanje?

ali stvarno...toliko toga moze da krene naopako nisam ni razmisljala o tome...

meni bi pod 1. svakako bila bolest ili povreda onda krađa koja mi se dešavala...užasni iskustvo, srećom pasoš nisu ni jednom ukrali...niti sve pare pošto ne nosim sa sobom nikada sve...i naravno loše vreme...ipak se čeka to letovanje i plati se...kako god da se provede drugačije nije to to...

kad izgorim na suncu
ohh da...i to je skoro isto kao i bolest... :confused:

ali stvarno...toliko toga moze da krene naopako nisam ni razmisljala o tome...

meni bi pod 1. svakako bila bolest ili povreda onda krađa koja mi se dešavala...užasni iskustvo, srećom pasoš nisu ni jednom ukrali...niti sve pare pošto ne nosim sa sobom nikada sve...i naravno loše vreme...ipak se čeka to letovanje i plati se...kako god da se provede drugačije nije to to...

ohh da...i to je skoro isto kao i bolest... :confused:
Kako te pokradose pobogu? I gdje?

Kako te pokradose pobogu? I gdje?
bolje pitaj gde nisu :mrgreen:
salim se...desilo se mislim 3x do sada...
1x u Manili tu su mi moj najdrazi fotoaparat ukrali ali sa skoro svim slikama iz Pekinga, Zabranjenog grada, Kineskog zida
2x u Rimu u metrou - novcanik
3x u Rumuniji - novcanik

a kako...sva tri puta pune ruke kesa, torbi, na ledjima torba, napred torba, u rukama kese...premorena...sama...nisam ni primetila....uvezbani su vec...cak ni policiju ne zanima...jos su u Manili gledali kamere trudili se da vide gde se desilo...posto je tamo policija ili obezbedjenje na svakom ulazu u svaku prodavnicu, pretresaju te...ali opet...u Italiji u Rumuniji samo su mi rekli da popunim formular i to je to

meni bi pod 1. svakako bila bolest ili povreda
jedne godine dok sam izlazio iz kola da ih parkiram pred let, udarim se cevanicu o neki metal i prokrvarim se. Kao i svaki normalan muškarac, apsolutno nisam obraćao pažnju na to sve dok se to nije upalilo za par dana. ja normalno išo na plažu, kupao se, valjao po pesku... Uspeo sam da nekako zalečim, ali mi ni jednog trenutka nije smetalo da se lepo provedem.
Naravoučenije, ignoriši bolest/povredu dok si na odmoru :)

jedne godine dok sam izlazio iz kola da ih parkiram pred let, udarim se cevanicu o neki metal i prokrvarim se. Kao i svaki normalan muškarac, apsolutno nisam obraćao pažnju na to sve dok se to nije upalilo za par dana. ja normalno išo na plažu, kupao se, valjao po pesku... Uspeo sam da nekako zalečim, ali mi ni jednog trenutka nije smetalo da se lepo provedem.
Naravoučenije, ignoriši bolest/povredu dok si na odmoru :)
ako se moze onda da...nije mi se jos desilo ali neki stomacni problemi i slicno...uticali bi sigurno na mene :D

Da li su to možda cene? Prevoz, gužve, ljudi sa kojima idete? Bolest? Loše vreme? Smeštaj?

Dakle šta je ono na šta ste najosetljiviji na letovanju, ono što vam svakako pokvari letovanje?
Finding Nemo Smile GIF

Back