Šta vam je privlačno kod muškarca?

Drage forumašice, kakve muškarce volite, šta vas obori sa nogu kod suprotnog pola, kako treba da izgleda muškarac iz vaših snova, kako treba da se ponaša, oblači, kakve stavove o životu i o ženama treba da ima, da li treba da radi, koliko treba da zarađuje, da li treba da je obrazovan, poseduje nekretninu ili nekretnine i auto itd?

Materijalno mi ne igra neku ulogu.
Da je duhovit, da voli život kao ja i da je pomalo lud kao ja. Moramo da kliknemo da se smejemo istim stvarima, da nas nerviraju iste stvari i naravno da je uz svu ludost stabilan i kućevan. Da je muško koje može da ebe kevu kada treba i kome treba. Da ima stav. Da voli da priča i da voli seks. I naravno da voli mene jedinu ofc.
Ukratko 🤗

Materijalno mi ne igra neku ulogu.
Da je duhovit, da voli život kao ja i da je pomalo lud kao ja. Moramo da kliknemo da se smejemo istim stvarima, da nas nerviraju iste stvari i naravno da je uz svu ludost stabilan i kućevan. Da je muško koje može da ebe kevu kada treba i kome treba. Da ima stav. Da voli da priča i da voli seks. I naravno da voli mene jedinu ofc.
Ukratko 🤗
Све само да не воли да прича, не подносим брбљиве мушкарце и да није луд. Ја сам довољно луда, треба ми стабилан, да ме опасуљи :lol:

Све само да не воли да прича, не подносим брбљиве мушкарце и да није луд. Ја сам довољно луда, треба ми стабилан, да ме опасуљи :lol:

Može ovakav? :lol:

10291425805_f1b20425a4_b-750x430.jpg

e da super je tema. misim, kad bi mi znali sta volimo:)))
hocu reci, teoretski znamo..ali prakticno? kad uporedim muskarce koje sam volela, jedino im je zajednicko to da su svi bili ekstremno pametni. drugo ich.
zasto na nekog kliknes, a na nekog jok? pojma nemam
i sad, ako ne znas sta volis, znal li sta ne volis_ naravno da znam , ali kad nekog ocu da volim onda mi njegove mane dodju nekako simpa..:)))
i tako.
a vi, kako ste ? :)

e da super je tema. misim, kad bi mi znali sta volimo:)))
hocu reci, teoretski znamo..ali prakticno? kad uporedim muskarce koje sam volela, jedino im je zajednicko to da su svi bili ekstremno pametni. drugo ich.
zasto na nekog kliknes, a na nekog jok? pojma nemam
i sad, ako ne znas sta volis, znal li sta ne volis_ naravno da znam , ali kad nekog ocu da volim onda mi njegove mane dodju nekako simpa..:)))
i tako.
a vi, kako ste ? :)
Ненаспавано. И боли ме горња усна, због једног таквог паметног :lol: Напукла је, криви су мој зуб и његово раме :lol:
Како си ти, Кото?
У праву си за ово. Сви имамо као неки модел у теорији. Али ретко када у пракси се то поклопи. Чак и заборавимо на теорију :lol:

Ненаспавано. И боли ме горња усна, због једног таквог паметног :lol: Напукла је, криви су мој зуб и његово раме :lol:
Како си ти, Кото?
У праву си за ово. Сви имамо као неки модел у теорији. Али ретко када у пракси се то поклопи. Чак и заборавимо на теорију :lol:
ma odlicne su to muke, misim usled tih desavanja-zub rame i to:mrgreen:
ja sam odlicno, bogu hvala. i meni , pomalo.
***** teoriju. :)
kad se duse i tela poklope, ostalo nekako bledi...makar neko vreme:sad2:
zaebano je kad imas toliko godina, nema vise nista apsolutno. sve je relativno..pa mi sve sto kazem, onako..samu sebe mogu da opovrgnem u sekundi.:zcepanje:

a mladi pastuv ce stvoju kesovinu da sponzorise piletinu..................
.............i sve to na racun onog prvog , matorog.
Vis kako si sve shvatio :ok:

A ja vecito biram brbljive i lude
To ti kod mene ide po sistemu slican se slicnom raduje :lol:

Back