Šta vam je odbojno kod muškarca?

white_warg

Iskusan
Poruka
5.889
Drage moje, šta ima novo? Kod mene ništa, umorna sam i malaksala ali svejedno,evo me.
Pa da vas pitam kad sam već tu, šta vam je to odbojno kod muškarca? Da li uopšte ima nešto što vam jednostavno stori tu odbojnost prema njemu?

Meni je odbojno kod muškarca kada je na društvenoj mreži ili isključivo u ženskom društvu samo da bi ulovio neku isključivo radi zabave i provoda. Jedna noć i ništa, izbacivanje iz kontakta i hvaljenje drugovima što ju je da ne kažem šta.
Na primer.

Već je nešto i rečeno ovde:
Ženskaroš, slatkorečiv, šktost; na emocijama, novcu, zlatne kajle, narukvice i prstenje, drskost, povodljivost, menjanje stavova kako vetar duva, kada mobilni zazvoni narodnjacima, hvalisanje...
Ko da si u moje ime pisala...i da dodala bi tetovaze po cele ruke noge..po celo telo.

Nasil
Drage moje, šta ima novo? Kod mene ništa, umorna sam i malaksala ali svejedno,evo me.
Pa da vas pitam kad sam već tu, šta vam je to odbojno kod muškarca? Da li uopšte ima nešto što vam jednostavno stori tu odbojnost prema njemu?

Meni je odbojno kod muškarca kada je na društvenoj mreži ili isključivo u ženskom društvu samo da bi ulovio neku isključivo radi zabave i provoda. Jedna noć i ništa, izbacivanje iz kontakta i hvaljenje drugovima što ju je da ne kažem šta.
Na primer.
je, naredjivanje, nezrelost, grubost, neromanticnost, nezrelost

Back