Шта вам је луксуз...?

Шта за вас представља луксуз? (више опција)

• изласци, провод

• фирмирана гардероба / козметика

• властити ауто којим ћете моћи да се превезете када год је потребно

• путовања / летовања / зимовања

• свој стан (изнајмљен, наравно)

• нешто што није наведено

• Зар је ишта од овога луксуз? Па ја све ове ствари могу да приуштим...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
Попуните анкету... :)

У теми се не ради о томе шта иначе сматрате луксузом, већ шта је за ваша примања (примања ваше породице ако вас издржавају) луксуз, тј. шта једва / никако не можете да приуштите... :(

Sve od gore navedong već imam tako da to ne smatram luksuzom već potrebnim stvarima takođe sam svesna i toga da ima ljudi kojima je većina toga luksuz pa čak i jedan obrok dnevno..nisam razmažena, ne tražim firmiranu garderobu,jedem šta mi se servira i ne trošim mnogo jer ne volim kada se novcem razbacuje na stvari koje se mogu i jeftinije platiti.

(Po opisu ja mu dođem ko zastavin auto:zcepanje:)

Па, добро, и момак пре тебе ми је рекао да сам употребила лош израз, чему сад цепидлачење... :roll:
Зна се шта сам хтела да кажем...

Pa nije da sam cepidlaka:lol:... ali ne mogu reći da je moj stan onaj koji iznamljujem, msm ja imam svoju kuću ali dok sam bila student živela sam kao podstanar i nikad taj stan nisam smatrala svojim domom već nešto kao nužno zlo.Tako da i ta stavka baš nije luksuz, nego opet za većinu potreba.;)...a jel baš moram da odgovorim na anketu?...pošto ja retko odgovaram na ankete.

Uglavnom mogu sve ovo sebi da priustim, al nesto ne zelim...

# Izlasci, provod - Uglavnom priustim sebi
# Firmirana garderoba / kozmetika - Nema potrebe, uopste mi nije bitna...
# Vlastiti auto kojim cete moci da se prevezete kada god je potrebno - Isto nije mnogo bitno... Ne mislim da je potrebno imati vlastita kola. Jedan automobil za porodicu je dovoljan (bar meni)...
# Putovanja / letovanja / zimovanja - Nije luksuz
# Svoj stan (iznajmljen, naravno) - Iznajmljen mi nije potreban...

Back