Sta vam je doneo a sta oduzeo dolazak interneta u zivote?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Интернет је чудо које ме сваки пут наново одушевљава.

Укуцаш 'плави кревет' (рецимо) и добијеш плави кревет

https://www.google.rs/search?q=плав...X&ved=0ahUKEwjSlP-BrebOAhWLNxQKHRY4A0UQsAQIGQ

Jedino ja umesto masine za beton dobijem sliku za 18+ :(

@Tema:
Internet mi je omogucio laksu komunikaciju sa nekim ljudima i omogucio mi je da upoznam neke nove, predivne osobe koje nikada ne bih sreo u svom okruzenju.

Jedino sto manje citam knjige sada, ostalo je nepromenjeno.

Imas onaj shazam
Postoji jedna koju trazim godinama, retko se pusta, kao neka opera je al savremenijr nesto

Углавном сам све успела јер знам главни стих или речи које се помињу али један инструментал нема шансе да ИКАДА нађем.

Ствар је из касних седамдесетих/раних осамдесетих (?), права зимска музика, чаробно.

Углавном сам све успела јер знам главни стих или речи које се помињу али један инструментал нема шансе да ИКАДА нађем.

Ствар је из касних седамдесетих/раних осамдесетих (?), права зимска музика, чаробно.

Ovo?

Pa kakve to veze ima...Ja dodjem na forum kad mi je dosadno i nemam sta da radim. Necu sigurno da otkazem nesto da bih kuckala na forumu
ima veze jer su mnogi poklekli pred izazovima i zazalili sto krocise ovde i nestadose,istripuju se nesto lose odjednom su nadrk kad se naloze na nekog a ne da im se,vecina ne zna sta je smisao foruma,iskljucivo teme,da ponovim odgovaranje na zadate teme,a kao sto vidis i pomenuh socijalizacija napravi od foruma javni chet,ok lepo je to upoznaju se ljudi ,namignu ovde nekom kacemo opet na kafu,pa se licno nesto obracaju sto otvoreno sto izmedju redova,jeftina zabava dz internet,ko ce se cima po prevozu ,onda pljuge,pice,izadje na soma din

Back