Sta vam je doneo a sta oduzeo dolazak interneta u zivote?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Nekada mi je bilo nezamislivo da cu imati net kuci,na fonu,da ce biti ovako dostupan.

Sad gledam kpop kanal uzivo iz kreveta,na fonu :) i slusam muziku,reklame pustaju :) trenutno,ide neka emisija sa njihovim pevacima i tako.

Gledam kako se pravilno cisti Fugu riba,krokodil,dzinovska sipa,razne eksperimente koje bi i sama pravila da zivim u srecnijem drustvu #znatizelja itd.isl.

Sve ovo je nekada bilo nezamislivo,danas je tu.

Oduzeo je ionako nepostojecu bliskost.Ljudi gledaju u fon,tablet,laptop,sta god,postaju sve vise zavisni od tehnologije i zaista imam osecaj da ovo sve odlazi u moguci veliki problem.
Ne dopada mi se.

Takodje oduzeo je privatnost.Uvek svima dostupni.

Poslednja izmena:
Nije mi oduzeo bliskost sa ljudima, čak je društvo našlo preko neta neke koje teško da bi našli preko imenika...pa smo i njih videli i viđamo.
Net mi je doneo čak i zaradu, olakšao posl. komunikaciju i kontakte, a skajp je zakon za sve one sa kojima smo razdvojeni ....
Onda, gomiliu informacija..
Najgore od neta su ovakvi forumi i ovakva besmislena pitanja i kretenske komunikacije...to je čisto gub. vremena.
Umesto recimo toga, bolje je gledanje u travu, nebo, bilo šta :lol:

Poslednja izmena:
Nekada mi je bilo nezamislivo da cu imati net kuci,na fonu,da ce biti ovako dostupan.

Sad gledam kpop kanal uzivo iz kreveta,na fonu :) i slusam muziku,reklame pustaju :) trenutno,ide neka emisija sa njihovim pevacima i tako.

Gledam kako se pravilno cisti Fugu riba,krokodil,dzinovska sipa,razne eksperimente koje bi i sama pravila da zivim u srecnijem drustvu #znatizelja itd.isl.

Sve ovo je nekada bilo nezamislivo,danas je tu.

Oduzeo je ionako nepostojecu bliskost.Ljudi gledaju u fon,tablet,laptop,sta god,postaju sve vise zavisni od tehnologije i zaista imam osecaj da ovo sve odlazi u moguci veliki problem.
Ne dopada mi se.

Takodje oduzeo je privatnost.Uvek svima dostupni.

doneo mi je poznanstvo sa Krstaricom :heart: , prozor u svet jer više ne moram da kopam po literaturi da bi nešto saznao, google je tu :heart:
ono što vidim je da su se mnogi ljudi dobrano opismenili, obavestili se o nekim stvarima, internet im je otvorio oči

Back