Sta uzeti od novih...

Ja ga videh samo na slikama i lepo deluje. Pojma nemam kakav je unutra, verovatno je tu negde izmedju Megana i Lagune. Verovatno je dobar izbor. Ja bih ga mozda kupio i na "nevidjeno". Mehanika i elektronika se ne moze razlikovati od ostalih Renoa.

Ja ga videh samo na slikama i lepo deluje. Pojma nemam kakav je unutra, verovatno je tu negde izmedju Megana i Lagune. Verovatno je dobar izbor. Ja bih ga mozda kupio i na "nevidjeno". Mehanika i elektronika se ne moze razlikovati od ostalih Renoa.

Stojao sam pokraj njega u salonu i unutra je osiromaseni Megan a spolja je prica za sebe.Kad sam pogledao sa strane tacno se videlo kao da su desna vrata bila naknadno ili lose ofarbana.To sam pokazao coveku koji je bio sa mnom a onda je on nasao na meganu kako blatobran ne stoji u liniji a onda sam ja nasao prasinu u laku i komentar je bio:da ovo sad vidi musterija na placu rekao bi kako je auto farban.Jel to opao kvalitet izrade ili stvarno salju najlosije primerke kod nas kao sto sam vec negde rekao?

206 je jedan od najruznijih u toj sedan varijanti a thaliu sam licno vozio 10 meseci i mogu da kazem da je jedna od najudobnijih u toj klasi.Posle nje sam uzeo Vektru C i razocarao se jer je bila dosta tvrdja.Gepek kod Thalie je inace toliki da ako ubacis par kesa sa robom skoro uvek kad hoces da ih izvadis moras da maltene udjes u gepek da bi ih dohvatio.Takav gepek ima i A6-Duuuboook.

Ovog puta te apsolutno podrzavam. Skoda je po meni mnogo bolja opcija jer ipak je ona prakticno nemac i cvrsca je,stabilnija i manje gubi na ceni. Ja sam licno isao da gledam u salonu nove jer mi se jako dopala jedna koju sam vozio a presla je 167000 km i nista joj nije falilo.Mana joj je sto nema "ono" sto ti daje draz u voznji nego je samo prevozno sredstvo,pouzdano i veoma solidnog kvaliteta.

Back