Sta ustvari Anonimusi rade ?

Djox010

Zainteresovan član
Poruka
277
Citao sam po raznim forumima da Anonimusi DDOSuju sajtove kako bi ih oborili.Mnogi tvrde da to rade preko LOIC-a,CMD-a,SLOWLORIS-a..
LIcno sam probao te programe i ispostavilo se da sajtovi ne rade samo dok se ddosuju tj. ako prestanemo da ddosujemo opet rade kao netaknuti...Sta to ustvari Anonimusi rade ?

Citao sam po raznim forumima da Anonimusi DDOSuju sajtove kako bi ih oborili.Mnogi tvrde da to rade preko LOIC-a,CMD-a,SLOWLORIS-a..
LIcno sam probao te programe i ispostavilo se da sajtovi ne rade samo dok se ddosuju tj. ako prestanemo da ddosujemo opet rade kao netaknuti...Sta to ustvari Anonimusi rade ?

ддос није једини начин, доста тога се ради преко разних експлоитова и социјалног инжењеринга

свако ради оно што му воља.

ддос није једини начин, доста тога се ради преко разних експлоитова и социјалног инжењеринга

свако ради оно што му воља.

Na socijalni inzinjering moze da padne samo amater.
Koristio se pre hrista mislim da je to bila glavna sposobnost Kevina Mitnic-a davnih 80-ih...
Mada se i danas koristi i to vrlo uspesno,sto znaci da ima mnogo amatera :hahaha:
Ne kaze se dzaba da je najslabiji deo svakog sistema covek !

Koliko si testirao 5 minuta?
BT je dobar zato sto okuplja sve bitne alate,ali mora mnogo da se uci. To je Hakerski Linux :mrgreen:
Imas na internetu dosta tutorijala ali ti oni nece mnogo pomoci.
Znam bas sam ih gledao...Probao sam neki Slowloris ddosuje sa paketima od preko 100000 a saj ostane ne taknut (naravno dok je Slowloris pokrenut sajt ne radi ali cim iskljucim Loris odma se vraca u funkciju)

DDos napadi se ne rade sa jednog racunara, tako samo blokirate svoju konekciju. Oni imaju vojsku od hiljade i hiljade zombija i preko prostog HTTP/Get DDos napada server pada jer ne moze podnese taj broj konekcija/paketa/protoka.

Back