dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.656
Postoje li neka hitna alternativna rešenja protiv bola i otoka ?
Kakva su Vaša iskustva .
Kakva su Vaša iskustva .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo bol i malo otoka nije problem rešiti i hladnim oblogama. Žaoka se prvo ukloni.Postoje li neka hitna alternativna rešenja protiv bola i otoka ?
Kakva su Vaša iskustva .
Zašto osa nema slovo a u naslovu?
Pčele i ose ne ujedaju, one ubadaju. Nemaju zube.
Led na ubod.
Pčela ostavi žaoku pa je prethodno izvaditi, osa ne.
Pa to nije uteha, naprotiv.Ako je za neku utehu pcela ce da umre.
Zato kad vas sledeci put 'napadne' pcela, samo nezno ... da vas iz straha ne ubodePa to nije uteha, naprotiv.
Nije me ubola jednom ali srećom nisam alergična pa nije strašno. Boli, hladna obloga i prođe.Zato kad vas sledeci put 'napadne' pcela, samo nezno ... da vas iz straha ne ubode
ako te ubola vise puta onda je osica. Jel tako? Osice su opasne.Nije me ubola jednom ali srećom nisam alergična pa nije strašno. Boli, hladna obloga i prođe.
Gde da te nadjem da spadne otok.Samo bol i malo otoka nije problem rešiti i hladnim oblogama. Žaoka se prvo ukloni.
Alergijska reakcija nema alternativu, to samo medicina rešava.
U Grčkoj.Gledaj da te ne ujede ništa u septembru.Gde da te nadjem da spadne otok.
Ovo volim, žena sa stilom , dva minuta sam se slatko smejao i to ne može ničim da se plati.U Grčkoj.Gledaj da te ne ujede ništa u septembru.![]()
Nisam razumela da ga je ujelo nešto. Neka kaže ako treba pomoći.Od juce , jel ti spao otok ?
svi kazu "ujeo me komarac", pa cak i "ugrizo me komarac".Zašto osa nema slovo a u naslovu?
Pčele i ose ne ujedaju, one ubadaju. Nemaju zube.
Led na ubod.
Pčela ostavi žaoku pa je prethodno izvaditi, osa ne.
Nije ujelo , a da Vam sad ne snimam kamerom , svako veče moram da ubijem po jednog stršljena koji se nekako uvuče u stan .Nisam razumela da ga je ujelo nešto. Neka kaže ako treba pomoći.
Joj pazi se. Paradajz mu dođe ko šećer na posekotinu ( videla jedan slučaj ) - nekako bez smisla da će pomoći.Nije ujelo , a da Vam sad ne snimam kamerom , svako veče moram da ubijem po jednog stršljena koji se nekako uvuče u stan .
Dosad možda preko 30tak komada.
Vežem peškir oko glave i vrata , muholovka je u ruci , kalcijum na stolu .
Ne bih volio da znam , da li su tačne narodne priče da treba staviti paradajiz na ubod.
Pazim se , da čuknem u drvo , u desnoj ruci muholovka, u levoj sprej za muve .Joj pazi se.
Da da, nemaju zubiće.pčele i ose bodu a ne ujedaju koliko sam shvatila![]()
Aaa jelll bodduuuuu,aaa onda stvarno su opasne kad bocnupčele i ose bodu a ne ujedaju koliko sam shvatila![]()
Aaa jelll bodduuuuu,aaa onda stvarno su opasne kad bocnu![]()