Sta uradi otac ubice Carlija Kirka..

prvepruge

Iskusan
Poruka
5.199
Decko od 22 godine je ubio nekoga koga je mrzeo, ubio ga je na zgrazanje nekih i na odusevljenje drugih.
Pokrenut je lov na nepoznatog ubicu, raspisana cak i nagrada za onog ko otkrije informacije koje ce dovesti do hapsenja.
Otac je reagovao kad je prepoznao sina na fotografijama, obavestio prijatelja i svestenika da mu pomognu i informisu vlasti.

Otac je navodno i sam policajac, odnosno radi u kancelariji lokalnog sherifa.

Pa pitanje, da li je reagovao OK? Kao gradjanin i policajac svakako jeste ali kao otac...
Tesko je prijaviti svoje dete ali ako imate jos dece treba zastiti i njih.

Vase misljenje?

<--- LINK LINK

possible-suspect-arrest-assasination-charlie-111214214-edited.jpg

Poslednja izmena:
Pravi otac i patriota. Šta će mu sin izrod koji mrzi Trampa i domovinu.
Pogrešno..nebitno da li mrzi Trampa i domovinu vec da je momak od 22 godine postao ubica ..
Tu ni jedan roditelj ne bi mogao da ostane neutralan, iako kao što sam napisala verujem da ocu
tog momka nije bilo lako da se odluci da ga prijavi ..da ga nije prijavio ovi bi ga svakako uhvatili
i mozda cak i oca optuzili da je saucesnik ili da je skrivao ubicu

Pogrešno..nebitno da li mrzi Trampa i domovinu vec da je momak od 22 godine postao ubica ..
Tu ni jedan roditelj ne bi mogao da ostane neutralan, iako kao što sam napisala verujem da ocu
tog momka nije bilo lako da se odluci da ga prijavi ..da ga nije prijavio ovi bi ga svakako uhvatili

Verujem da je ocu bila najlakša odluka u životu. Mogao ga je i sam ustreliti. Znam američke očeve, to su sjajni ljudi.

Plus u toj porodici ima jos dvoje mladje dece. Kao roditelj mozda ne volis podjednakim inezitetom svu svoju decu ali vodis racuna o dobrobiti svih njih.

Surpostavis profesionalno i moralno ka ljubavi prema detetu.
niko ga ne sprečava da i dalje voli svoje dete.

to je ono što mnogi ne razumeju. pa ne vole svoju braću koja su lopovi ili sestre koje se kurvaju. ili još gore kad te sestra ili brat uvrede pa ih omrzneš zbog nedela koja su ti uradili.

ljubav prema bližnjem treba biti starija od našeg suda.

ali to ne znači da bližnjama trebamo dati pravo da čine zlo drugima.

Uradio je šta mu savest nalaže..Ne može da zaštiti sina ubicu ..Verujem da mu je to bila teška odluka

Битна инфо у целом догађају ..а и данашњици су још неке чињенице

Несзнам да ли ћеш их схвататити али ево их

Капитализам је у УСА ..МАГА која прогони све не истомишљенике Трампа је у пуном замаху и већ протерала 1 000 000 корисних запослених

Награда је расписана

'отац' је пријавом добио награду за инфо о убици.

Савест је у овом случају слична савести хитлерјугеновке/ца у Наци Немачкој да пријаве своје родитеље ако лоше говоре о Хитлеру

Poslednja izmena:
Čovek treba da je odan samo Bogu.

mali je uradio strašnu svar. i to ne može popraviti. bolje je da se za života suoči sa svojim grehom nego da ceo život beži od sebe samoga.
niko ga ne sprečava da i dalje voli svoje dete.

to je ono što mnogi ne razumeju. pa ne vole svoju braću koja su lopovi ili sestre koje se kurvaju. ili još gore kad te sestra ili brat uvrede pa ih omrzneš zbog nedela koja su ti uradili.

ljubav prema bližnjem treba biti starija od našeg suda.

ali to ne znači da bližnjama trebamo dati pravo da čine zlo drugima.

Убиство лако може бити изрежирано и медијима покривено да би се МАГА покрет оправдао и дао нови замах ...

Није први пут у историји да УСАнци раде нешто овако..

Није први пут у историји света да се лажима директно утиче на јавно мњење

ЈФКја су убили када је хтео прекинути ангажовање УСА на делаком истоку. Убила га је ратна машинерија УСА односно дала налог

а само убиство извршила талијанска мафија

Meni nije iznenađujuće ukoliko je vernik i protestant

Više puta sam čitala i slušala protestante u svojim propovedima kako citiraju iz starog zaveta ono Ako i dete tvoje i žena mila ili ko god učini greh prema Gospodu baci kamen na njega.. strašno teško, ali to je bilo u zakonu Mojsijevom.

Kod nas pojedini očevi pokreću sve moguće veze i vezice da oslobodi sina. Il ga eskpresno šalje van zemlje.

Да ли је могуће да верујете УСАнцима да је 'убица' 'пронађен'

Па УСАнци су обучавали све пилоте који су отели авионе 9/11...а сам Бин Ладен и Ал Каида је била помагана ... баш од стране УСА

Otac je uradio najbolju mogucu stvar za sina.
Jer u protivnom bi ga pronasli i odmah bi ga ubili uz obrazlozenje da je pruzao otpor,ovako je spasao sinu zivot sa zatvorskom kaznom,a posto je sin dosta mlad velike su mu sanse da jednog dana izadje na slobodu.

Bolje iz ugla politike? Ili iz roditeljskog ugla?
naravno roditeljskog ugla ......

white guilt , mali je naseo na levičarsku propagandu , mlad i glup , ispiraju im tamo mozak od malih nogu...
misli da je ovim ubistvom pomogao ilegalnim migrantima sa kriminalnim dosijeom koje deportuju i trans osobama da lakše koriste ženski wc i
da se takmiče u ženskim sportovima.....

Back