ali teze ti je upisati psihologiju...i manje primajuMa znam ali ipak mi se cini da je pravo najobimnije.
Npr. gledao sam knjige za 1 godinu iz psihologije, ma to su svescice u odnosu na ove iz prava![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali teze ti je upisati psihologiju...i manje primajuMa znam ali ipak mi se cini da je pravo najobimnije.
Npr. gledao sam knjige za 1 godinu iz psihologije, ma to su svescice u odnosu na ove iz prava![]()
Ja cu gradjevinski...mada me je strah posto kazu da su gradjevinski i ETF najtezi fakulteti u Srbiji...
Ma znam ali ipak mi se cini da je pravo najobimnije.
pravo nekako deluje najisplativije,jos ako te posle faxa ceka posao (meni su cale i keva advokati,ustvari cale je sad sudija pa me ceka siguran posao u njihovoj kancelariji) i drugo, uvek ce se naci dve budale koje se spore oko 2 ara placa ili ne mogu da se razvedu sporazumno i dogovore oko starateljstva nad decom, e advokati su tu da pokupe lovu, realno ko ebe budale kad ne mogu da nadju zajednicki jezik (citaj: ovce su uvek bile za sisanje),ali jedini problem je sto nemaju svi zeludac za taj posao (ja na svu srecu ne spadam u tu kategoriju) sto je meni potpuno neshvatljivo jer posao je posao i u njega se ne ulazi sa nekim posebnim emocijama
Bole tebe uvo kad imas caleta koji ce da te zaposli. Delimicno zbog ovoga je drzava u ovakvom sranju. Posao se dobija samo preko veze. Na zalost, ne samo posao vec i diploma a da ne pricamo za ostalo. A sta onda da rade obicni smrtnici???
Muka mi je od takvih ljudi sto sve dobijaju preko veze. Vecina njih ne uradi nista a dobije svasta. Bez uvrede ali to je moje misljenje.
Bole tebe uvo kad imas caleta koji ce da te zaposli. Delimicno zbog ovoga je drzava u ovakvom sranju. Posao se dobija samo preko veze. Na zalost, ne samo posao vec i diploma a da ne pricamo za ostalo. A sta onda da rade obicni smrtnici???
Muka mi je od takvih ljudi sto sve dobijaju preko veze. Vecina njih ne uradi nista a dobije svasta. Bez uvrede ali to je moje misljenje.
Znaci,po tebi je bolje da zaposle nekoga sa strane samo da to ne bude<preko veze>. Ok,postujem tvoje misljenje ali mislim da nije bas ostvarivo u praksi, i jos nesto, kod mojih u kancelariji radi jos nekoliko pravnika,a znam da nisu primali nikoga sa prosekom manjim od 9. A za ovo sto si pomenuo obicne smrtnike...smatram da smo to svi i da svi imaju iste mogucnosti za uspeh,naravno,neko je u maloj prednosti na startnoj poziciji
Lupas gluposti .
Osnova demokratksog drustva je da svi budu jednaki i da svi imaju jednake sanse i mogucnosti za ostvarivanje licnih ciljeva u svim sferama drustvenog zivota .
Garant si preskocio tu lekciju iz ustava ....
Ne znam o kakvim prednostima ti pricas ...
izvini vidim da si moderator, ali kad ces da shvatis da u Srbiji postoji samo nazovi demokratija, i da u ovom sistemu nema ni d od demokratije
A zasto razmisljas tako negativno .razumem te sve... a sta je recimo sa ljudima koji su DIPLOMIRALI na fakultetu i jos uvek vise na birou...sta cemo sa njima, ja recimo bih najvise voleo da se bavim arhitekturom...usmeravali su me jos od osnovne ka tome.. imam talenta, ali ja cu da upisem FON, jer isto ima stavri koje me i tu interesuju, a znam da cu uvek naci posao sa tim faxom... dok je recimo sa arhitekutom slucaj, da postoji recimo unekom gradu odredjeni broj arhitekata koji drzi posao, i sam kao pojedinac da krenes samostalno je stvarno mnogo je.beno....a da bi opet upao kao asistent kod nekog od njih treba ti debela veza, jer vecina istih skoluje svoju decu za isto
Deutsch!
Pokaj se!