Sta uopste da jedemo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne jedi to sto se iskaki. Osim ako to ne radis dobrovoljno, a trebalo bi da je tvoja zelja jer sam navodis da jedes pastete i druge mesne preradjevine, a pastete i mesne preradjevine u dosta proizvoda sadze samlevene svinjske vagine (ssv) zapakovane u analno crevo krmace.

Ajde lazovcino reci gde sam napisao da jedem mesne preradjevine i pastete,narezke???Izgleda da tvoj mozak ne funkcionise najbolje pa vise i ne znas ko sta pise..Isprali ti mozak sektasu lazljivi..Postavi i citiraj gde sam napisao da jedem pastete i mesne preradjevine lazovcino!

Koja sekta, daj naziv sekte. Ti si malo udaren u vugla od pucanja steroidima u pedu kako bi imao seksi telo? Hoce hormoni iz sprica da udare na CNS, nauka dokazala. Samo jos reci da se ne pucas steroidima i ne ides u teretanu....

jer sam navodis da jedes pastete i druge mesne preradjevine, a pastete i mesne preradjevine u dosta proizvoda sadze samlevene svinjske vagine (ssv) zapakovane u analno crevo krmace.

odgovori sektaski lazovu gde sam napisao da jedem pastete,mesne preradjevine pa da povezujes to sa mojom ishranom??postavi i citiraj me,nemoj da prebacujes razgovor na teretanu i steroide sad..reci gde sam pisao lazovcino da jedem pastete,jel ti to isprali mozak na nekom oltaru vegana,sa bundevama na glavi ogrnuti plastom od nekog lisca??

prvo jedna prosta cinjenica: kada bi jedini nacin da umremo bio taj da dobijemo rak, svi bismo kad tad oboleli od raka. sto smo stariji, mehanizmi reparacije naseg genetskog materijala su sve losiji i mutacije se nagomilavaju, pa je mnogo lakse oboleti od nekog maligniteta.
u siromasnim zemljama ljudski vek je kraci i umire se mnogo vise od drugih uzroka smrti. u bogatim zemljama, ljudi zive sve duze i zato je logicno da je sve veca incidenca raka.

Tako je!

- - - - - - - - - -

odgovori sektaski lazovu gde sam napisao da jedem pastete,mesne preradjevine pa da povezujes to sa mojom ishranom??postavi i citiraj me,nemoj da prebacujes razgovor na teretanu i steroide sad..reci gde sam pisao lazovcino da jedem pastete,jel ti to isprali mozak na nekom oltaru vegana,sa bundevama na glavi ogrnuti plastom od nekog lisca??

:DKad ti das ovako slikovit prikaz i ovaj Kamael izgleda normalno.

Zalepila si se za mene, otkaci se i ne izmisljaj, ne preuvelicavaj i ne manipulisi mojim postovima. Meso se pakuje u analno crevo krmace, to je istina i to svi znaju. I ne samo to, proglasili ste za specijalitet. Moje je pitanje proces uredjivanja meso/analnog creva, jer vidim da ste aktivni na svakoj temi o ishrani pa u skladu sa tim bi trebalo da imate i znanje o proizvodima koje konzumirate.

Forum sluzi za razmenu informacija pa izvolite. Ja cu vama dati recept kako pripremam za obrok cvet hrizanteme, a vi recept kobasice koju pakujete u anal krmace.
Шта булазниш шишмишу???
Месо се ,,пакује" у танко црево свиња.
Јбте налупето си се ко коњ!
У дебело црево се пакују хурке, а у анално црево се не пакује ништа.
Наравно за вегане пакује се у синтетичка црева.

Mleveno meso ubija, a i slanina i kobasice vode u smrt!

http://www.vesti-online.com/Slobodn...meso-ubija-a-i-slanina-i-kobasice-vode-u-smrt

MLEVENO MESO

Ruzicasta slina

Superbakterije

Hemikalije

Pesticidi

Fekalije

Lekovi

Metali

Bacili

- - - - - - - - - -

Poznavaoc, ako jedes meso onda jedes i fekalije?
Јеси фијукнуо, какве те фекалије спопале?
Постављаш ту неке глупости, а везе немаш о преради меса.
Извалио си да се за кобасице користи АНАЛНО црево свиња које се баца!!!

Naravno da smo svi jeli pastete,nema tog coveka barem u Srbiji koji nije pojeo pastetu..Pojeo sam ih tone u vojsci..Ali to je nekad bilo,moja ishrana par zadnjih godina je sasvim drugacija,izbacio sam takve stvari iz upotrebe..Ali je to pokvareno u mozgu da izmislja i laze,totalno ga je dotukla biljna ishrana u glavu..Ko zna sta im rade kad imaju te veganske skupove kao i oni jehovini svedoci..

Naravno da smo svi jeli pastete,nema tog coveka barem u Srbiji koji nije pojeo pastetu..Pojeo sam ih tone u vojsci..Ali to je nekad bilo,moja ishrana par zadnjih godina je sasvim drugacija,izbacio sam takve stvari iz upotrebe..Ali je to pokvareno u mozgu da izmislja i laze,totalno ga je dotukla biljna ishrana u glavu..Ko zna sta im rade kad imaju te veganske skupove kao i oni jehovini svedoci..

Normalno da se svako trudi u okviru svojih mogucnosti da jede sto kvalitetniju hranu cak i ako su preradjevine u pitanju.Nece ti nista biti od pasteta koje si pojeo ili ponekad i sada pojedes.Problem je kad se coveku ishrana svede na samo preradjevine i jednolicnu hranu pa makar bila i biljna i gajena u sopstvenoj basti.Vazno je unositi sve i imati meru.Dakle i preradjevine umereno,ponekad a kuvana hrana iz domace kuhinje svakodnevno.U to naravno ubrajam i sarmu sa mlevenom junetinom i suvim svinjskim mesom.:kuvar5:

- - - - - - - - - -

Jehovini svedoci nisu biljojedi vec mesojedi. I satanista Robert Hej koji je zaklao coveka isto je mesojed.

SATANISTA ROBERT HEJ: Ove godine morao sam da zakoljem čoveka!

Bolje cuti,neko moze dobiti ideju da te pojede!:zcepanje:

Posle opet ponavljajte ko roboti da su vegani agresivni a koljete se medjusobno svaki dan.
Веганчићу откад се то кобасице ,,пакују" у анално црево свиња???
Дај линк или си обични лажов?
Или хоћеш да те водим на кобасицијаду у Турију која се одржава сваке године последњег викенда у фебруару да видиш колико си се налупетао, агресивцу неупућени!

Jehovini svedoci nisu biljojedi vec mesojedi. I satanista Robert Hej koji je zaklao coveka isto je mesojed.

SATANISTA ROBERT HEJ: Ove godine morao sam da zakoljem čoveka!

Gori ste vi vegani od jehova,imate teska ispiranja mozga na vasim skupovima..uskoro se i vasa sekta ubacuje na listu sa drugim sektama..tikvice

odgovori lazovcino na ono sto te pitam po stoti put..napisao si da sam negde napisao da jedem pastete i mesne preradjevine..postavi linke i citiraj me patoloski lazovu veganski

- - - - - - - - - -

Imas creva svinjska, ovcja cak i slepa creva u koje se pakuju. A klase i AB sa razlicitom milimetrazom anala.

prvo se edukuj lazovcino ne edukovana..procitaj koje se crevo koristi za kobasici pa se vrati ovde na temu!!

Poslednja izmena:
Veganstvo je nacin ishrane i zivljenja koji izbegava bilo kakvu okrutnost nad zivotinjama. Sekte su zatvorene verske grupe. Vidim da si pukao psihicki a sve zbog nedostatka argumenata i poceo da postovecujes ishranu sa verom.

Imas creva svinjska, ovcja cak i slepa creva u koje se pakuju. A klase i AB sa razlicitom milimetrazom anala.
Анално црево се не користи за пуњење месних прерађевина сем у твојој глави.
Ти везе немаш с технологијом прераде хране зато си се и излупетао на оној теми о судару шлепера који је гле глупости, по твом превозио шећерну трску!!!
Наравно превозио је шећерну репу, поставио сам ти линк.

Veganstvo je nacin ishrane i zivljenja koji izbegava bilo kakvu okrutnost nad zivotinjama. Sekte su zatvorene verske grupe. Vidim da si pukao psihicki a sve zbog nedostatka argumenata i poceo da postovecujes ishranu sa verom.

Videli smo da si pobornik u borbi protiv ubijanja zivotinja a sta je u negativnim konotacijama sa ljudima?Tu ocigleno nemas problema da raspalis ako treba i iz puske zarad svojih ideala.Budi prvo covek pa posle veganac,vegetarijanac ili sta god hoces.Ophodi se prema ljudima dostojanstveno,kulturno i bez osionih reci pa ces za uzvrat dobiti ono najpozitivnije iz ljudi.

prvo se edukuj lazovcino ne edukovana..procitaj koje se crevo koristi za kobasici pa se vrati ovde na temu!!

Pozivcanio si. Koristis znake uzvika na kraju recenica a znaci uzvika odlika su frustracije, psihologija dokazala.

Svako moze da proveri da li se i preko neta mogu naraciti slepa creva za pakovanje mesa. Mada nema sta proveravati, to svi znaju, a ti kako jedini negiras, uz pretnje i vredjanje, to je nista vise do odlika ludackog ponasanja.

kakvih argumenata lazovcino???odgovori gde sam pisao da jedem pastete i mesne preradjevine kao sto si napisao????

Vegani su psihicki skrenuli u vezi ishrane,vase psihicko stanje kad pripovedate da treba jesti biljke naspram ishrane u kojoj ima mesa prevazilazi navalentne jehovine svedoke,cak sta vise ponasate se sektaski..svakako da se razmatra da se veganizam uvrsti u sekte prirodnog bluda..

Budi prvo covek pa posle veganac,vegetarijanac ili sta god hoces

Jesi ti pocela da sizofrenises? Ja da budem covek a ti koristis proizvode testirane na zivim bicima. I ne samo to, malopre si se radovala kada je ubedjeni doktor cinicno rekao da ubija zivotinje pistoljima. Ni nacisti se nisu tako ponasali.

Animal_testing_rabbit.JPG

3520621_370.jpg

primateresearch.jpg

prvo jedna prosta cinjenica: kada bi jedini nacin da umremo bio taj da dobijemo rak, svi bismo kad tad oboleli od raka. sto smo stariji, mehanizmi reparacije naseg genetskog materijala su sve losiji i mutacije se nagomilavaju, pa je mnogo lakse oboleti od nekog maligniteta.
u siromasnim zemljama ljudski vek je kraci i umire se mnogo vise od drugih uzroka smrti. u bogatim zemljama, ljudi zive sve duze i zato je logicno da je sve veca incidenca raka.

rak kod dece i adolescenata je u stalnom porastu tako da ta prica sluzi samo umirivanju javnosti ...neke vrste raka i do 60X su cesce na zapadu nego u Aziji... istrazivanja pokazuju da se, u odnosu na npr. zapadne muskarce, nadje jednak broj prekancerogenih mikrotumora u prostatama azijata ali nesto u njihovom nacinu zivota ne da tim mikrotumorima da se razviju...procenat obolelih medju japancima koji se dosele na zapad u rasponu od 1 generacije izjednaci se sa zapadnim znaci nesto u nasim zivotnim navikama slabi nas pred tom boljkom

rak kod dece i adolescenata je u stalnom porastu tako da ta prica sluzi samo umirivanju javnosti ...neke vrste raka i do 60X su cesce na zapadu nego u Aziji... istrazivanja pokazuju da se, u odnosu na npr. zapadne muskarce, nadje jednak broj prekancerogenih mikrotumora u prostatama azijata ali nesto u njihovom nacinu zivota ne da tim mikrotumorima da se razviju...procenat obolelih medju japancima koji se dosele na zapad u rasponu od 1 generacije izjednaci se sa zapadnim znaci nesto u nasim zivotnim navikama slabi nas pred tom boljkom

Prvo, dijagnosticke metode su mnogo sofisticiranije danas nego ikada u proslosti, pa se lakse i dijagnostikuju tumori koji nekad ranije nisu mogli. Drugo, daj da vidimo neke podatke vezane za taj porast kod dece i adolescenata. Mora da bude bas drastican porast kako se ne bi moglo pripisati boljoj dijagnostici. Daj da vidimo odakle crpis te informacije.

Drugo, to sto kazes da su neke vrste raka cesce na zapadu nego u Aziji je tacno. Ali tacno je i u suprotnom smeru. Imas neke vrste raka kojih u zapadnom svetu skoro uopste nema, dok su na dalekom istoku medju najcescim.

I trece, fraze poput "ta prica sluzi samo umirivanju javnosti" cine samo da delujes kao teoreticarka zavere koja veruje da ljude otimaju vanzemaljci i nosi foliju na glavi da joj ne bi citali misli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back