ukratko da ne kak*m puno : prije godinu dana sam se posvadjao sa curom/drugaricom (bila je oboje

) , bila mi je najbitnija osoba na planeti i sad kad je dosla matura tj matursko vece vjerovatno ce da pokusa da izdejstvuje pomirenje....e sad , recimo da ja imam neoborivo dobre razloge za ljutnju i karakter koji mi trenutno govori ''nikad vise ni pozdrav'' i trenutno sam ubedjen da ce tako da zavrsi, opet kontam da moze da bude pogresan potez sad kad se rastajemo i nekad kad se sretnemo samo da skrenemo pogled kao da se nikad nismo znali....e poenta je , da li je vredno preci preko ponosa ako neko ide na studije u drugi grad i od toga ne dobijes nesto previse..... ajmo malo iskusniji
Poenta je da trebaš biti u skladu sa svojim osećanjima i svojom lepom dušicom. Elem, ako su racio i duša u saglasju, ako jedno "štrči", probably is not a good idea...

dakle, važno je kako ti milsiš i osećaš...Ako osećaš da je to mučna situacija i da time narušavaš svoj neki princip, i ako to tebe vredja, zbog čega to raditi, jer taj neko ide u drugi grad? Ako me je neko povredio, jer ja trebam da budem fina, jer se taj neko seli? Svašta. Ljubav ne boli i ne povredjuje. Ako voliš sebe, ne radiš protiv sebe i ne mučiš sebe, ako radiš nešto gde očigledno

govori drugačije. Ja sam za to, bito svoj, pašta bude. NIsam za to, da spustiš pogled i da se ne javite jedno drugom kada se sretnete, jer Vi ste budući akademci i to ne priliči obrazovanim i civilizovanim ljudima. Ti lepo kažeš : "Zdravo", jer ste se ipak nekada voleli i red je a ako taj neko neće ide na njegovu čast. Ja sam za fer i korektne odnose. Meni se iz tvog pisanja čini da ti nju još voliš ili da barem nisi načisto kada je ona u pitanju, jer još uvek vagaš, dakle prisutne su emocije..racio kaze: "Ne, nikako", ali

koće, pa hoće, ja bih rekla...NIšta...To je lepa noć i treba da ostane u lepom pamćenju...lepo se provedite, kada svako krene u drugi grad a studije, poželite jedno drugom sve nahbolje a život će pokazati da li vas je vreme demantovalo ili ste svo vreme bili jedno za drugo...