- Poruka
- 50.386
I ja cu tako (nadam se) uskoro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

paj ti adminatrenutno ne razmisljam // glava prazna..belo.. milina....
![]()

Bravo Di, svaka čast! Mama te lepo vaspitala.![]()
Bake i unuci su posebna veza [emoji173]paj ti admina![]()
- - - - - - - - - -
nije mama već baka...baka me očuvala i vaspitala
Bake i unuci su posebna veza [emoji173]
Ne mora to bas ici uz starost. Bar ja ne mislim da sam stara, a imam vec dvejedino zasta se radijem starosti su unuke
i bice ih jos ako Bog da [emoji64] [emoji173]
Kako li je Bogi ubila zmiju![]()

Hahah a meni u glavi scena kako je gadjas kamenom
Tip kog poznajem je doneo, nabasao u šumi i ubio. Pred nama je oderao i ja je samo ispržila, nisam imala uslove za sos a sigurno bi bilo fenomenalno. Samo nas dvoje jeli, ostali se razbežali![]()

Zamisli mrdne mi se u tanjiru crkla bi odmah
Hahah a meni u glavi scena kako je gadjas kamenom
Ja bih probala to ne znam zasto al da je sigurno mrtvo i pecenoZamisli mrdne mi se u tanjiru crkla bi odmah
![]()
Najodvratnija stvar koju sam probala pohovani mozakJa mogu sve što je hrskavo. Akp krcka, ne gadim se.
Ne mogu pihtijaste stvari.
Zeznuli me.Najodvratnija stvar koju sam probala pohovani mozakZeznuli me.

Hahaha mora da je bila kavurmaMeni švargle deluju bljak.
Sećam se scene. Baka i deda klali i sa sela doneli svašta pa i njih. I stavili na neki tanjir u frižider.
Moj sin bip mali, oko 3god. Baka nešto otvorila frižider, on to video i kaže:"haha, imate kakicu u frižideru! "![]()

Hahaha mora da je bila kavurma![]()
Одсече јој се глава и амин сватови.Hahah a meni u glavi scena kako je gadjas kamenom
Ja bih probala to ne znam zasto al da je sigurno mrtvo i pecenoZamisli mrdne mi se u tanjiru crkla bi odmah
![]()
A sto niste..bilo vam gadno ili..ono niste morali pa nisteОдсече јој се глава и амин сватови.
Ми их у војсци нисмо јели чак ни на Криволаку(полигон, после Мањаче највећи у СФРЈ), али ови из специјаних јединица на ражњу као специјалитет, нешто као пилетина.
Иначе мачке тамо по македонским селима редовно лове змије и једу их ,,бон апетит".
Па био цео батаљон, око 400+ људи, мсм толики број се не ослања на оно што се нађе у природи, иде кухиња, или ако је нема понесе сув оброк за неколико дана, специјалне јединице су друго има их 10-15, максимално 20, избаце их из хеликоптера и морају да се снађу... оно имају и они конзерве за не дај боже, али њихова употреба се сматрала неуспехом обуке.A sto niste..bilo vam gadno ili..ono niste morali pa niste
Gledala sam neki dokumentarac kako u vojsci prave pasulj za ceo bataljon u prirodi,svi kazu da je vojnicki pasulj najbolji i cao.A ne znam zasto,i bas sam gledala sta stavlja od sastojaka onaj kuvar,mada mozda sam nesto i propustila bio lep kuvarПа био цео батаљон, око 400+ људи, мсм толики број се не ослања на оно што се нађе у природи, иде кухиња, или ако је нема понесе сув оброк за неколико дана, специјалне јединице су друго има их 10-15, максимално 20, избаце их из хеликоптера и морају да се снађу... оно имају и они конзерве за не дај боже, али њихова употреба се сматрала неуспехом обуке.

Ево ти рецепт за ВП баш по нормативима ЈНА:Gledala sam neki dokumentarac kako u vojsci prave pasulj za ceo bataljon u prirodi,svi kazu da je vojnicki pasulj najbolji i cao.A ne znam zasto,i bas sam gledala sta stavlja od sastojaka onaj kuvar,mada mozda sam nesto i propustila bio lep kuvar![]()
Nesto nije ok nece da otvoriЕво ти рецепт за ВП баш по нормативима ЈНА:
http://www.*****************/2013/11/recept-za-vojnicki-pasulj-iz-jna-po-normativu-vojske/
Знам, исправио сам, има неколико рецепата, а први је онакав какав треба да буде.Nesto nije ok nece da otvori
Знам, исправио сам, има неколико рецепата, а први је онакав какав треба да буде.
https://www.google.rs/webhp?sourcei...sl&ei=Qvy5V5nBCceasgGgtYbQAQ#q=војнички+пасуљ
e hvala ti
Pa cu da probam