Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahah a meni u glavi scena kako je gadjas kamenom :lol:
Ja bih probala to ne znam zasto al da je sigurno mrtvo i peceno :lol: Zamisli mrdne mi se u tanjiru crkla bi odmah:zcepanje:
Одсече јој се глава и амин сватови.
Ми их у војсци нисмо јели чак ни на Криволаку(полигон, после Мањаче највећи у СФРЈ), али ови из специјаних јединица на ражњу као специјалитет, нешто као пилетина.
Иначе мачке тамо по македонским селима редовно лове змије и једу их ,,бон апетит".

Одсече јој се глава и амин сватови.
Ми их у војсци нисмо јели чак ни на Криволаку(полигон, после Мањаче највећи у СФРЈ), али ови из специјаних јединица на ражњу као специјалитет, нешто као пилетина.
Иначе мачке тамо по македонским селима редовно лове змије и једу их ,,бон апетит".
A sto niste..bilo vam gadno ili..ono niste morali pa niste

A sto niste..bilo vam gadno ili..ono niste morali pa niste
Па био цео батаљон, око 400+ људи, мсм толики број се не ослања на оно што се нађе у природи, иде кухиња, или ако је нема понесе сув оброк за неколико дана, специјалне јединице су друго има их 10-15, максимално 20, избаце их из хеликоптера и морају да се снађу... оно имају и они конзерве за не дај боже, али њихова употреба се сматрала неуспехом обуке.

Па био цео батаљон, око 400+ људи, мсм толики број се не ослања на оно што се нађе у природи, иде кухиња, или ако је нема понесе сув оброк за неколико дана, специјалне јединице су друго има их 10-15, максимално 20, избаце их из хеликоптера и морају да се снађу... оно имају и они конзерве за не дај боже, али њихова употреба се сматрала неуспехом обуке.
Gledala sam neki dokumentarac kako u vojsci prave pasulj za ceo bataljon u prirodi,svi kazu da je vojnicki pasulj najbolji i cao.A ne znam zasto,i bas sam gledala sta stavlja od sastojaka onaj kuvar,mada mozda sam nesto i propustila bio lep kuvar :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back