Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
To samo govori da si od one vrste nastavnika koje ucenici vole i postujuI to je mnogo lepo .
e pa hvala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To samo govori da si od one vrste nastavnika koje ucenici vole i postujuI to je mnogo lepo .

Mnogo mi prija ovaj osmeh na licu, onako konstantno![]()

Ja se smejem jos od sinoc na najgori chat up koji sam cula u zivotu. Tip drzi devojku sa jednom casom vina 4 sata i prica kako zaradjuje 100k evra mesecno. Kad je stigao do price kako je u Rimu uzivao u poglednu na Mediteranski okean, morali smo da cucnemo i placemo od smeha. No chill bruv
Ja se smejem jos od sinoc na najgori chat up koji sam cula u zivotu. Tip drzi devojku sa jednom casom vina 4 sata i prica kako zaradjuje 100k evra mesecno. Kad je stigao do price kako je u Rimu uzivao u poglednu na Mediteranski okean, morali smo da cucnemo i placemo od smeha. No chill bruv
100.000
k je hiljada
mm je milion
znaci 4k je 4.000
a 2mm je dva miliona

aj ti probaj da je ne slusas ..odmah leti jedan ashi barai
- - - - - - - - - -
a st ona nije porucila drugu?
Neki ljudi samim svojim stavom i pojavom izazivaju postovanje sto podupiru kasnije svojim pristupom ljudima.Imala sam profesore i nastavnike upravo takve koji su u neku ruku bili i roditelji.Takvim mastavnicima ce svaki ucenik biti zahvalan kroz ceo zivot.aj ti probaj da je ne slusas ..odmah leti jedan ashi barai
- - - - - - - - - -
a st ona nije porucila drugu?
to je ono sta se cesto ne kapira..autoritet se ne dobija na silu..on se stvara.

Otkud znam, ne znam ni sto je sedela sa smaracem 4 sata
Jao sto je meni to gadno i kad onako glasno zvacu isto, uzas.Да се померим педесет метара даље, једна коза непрекидно пуца балоне од жваке.
Jao sto je meni to gadno i kad onako glasno zvacu isto, uzas.
Jao sto je meni to gadno i kad onako glasno zvacu isto, uzas.

Nema to veze sa godinama, ovi matoriji postaju gori, valjda ne znaju drugi nacin da skrenu paznju na sebe.И притом није клинка него нека маторија.
..+1
smWt preživarima!![]()

To pod jedan... Uostalom dzentlmen uvek ponudi sam da se naruci jos...

Pa razmišljam kako li to treba da izgleda. Sad ću da potražim sličice na netu.
Gledala sam bicepse u ogledalu, sve sa poziranjem.Pa razmišljam kako li to treba da izgleda. Sad ću da potražim sličice na netu.
![]()