Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
It must be...one day...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dosla sam na poso ko na trening![]()
Ni ja se ne oblačim kako priliči jednoj tetki.
Ako se tako dobro osećaš, baš te briga šta ostali misle o tome!Ni ja se ne oblačim kako priliči jednoj tetki.
![]()

standardna, a zimski imamsasvim drugu temu za oblačenje 

moram taktički da saspem sve licemeru u lice...definitivno...![]()

Колико средстава за чишћење постоји.

ma sta takticki.. jedan choku zuki i Bog da te vidi![]()

pitas google, sve zna
ja kad mi treba nesto tako specijalno prvo malo istrazim sta preporucuju druge domacice![]()

Mikrotalasnu nemamo već nekoliko meseci, zaključila sam da možemo i bez nje.![]()

i bolje.. baci je
to je mozda jedini kucni aparat koji u moju kucu uci nece
u dva navrata sam do sada bio bukvalno pred kupovinom i kad sam citao negativne strane mikrotalasne uvek sam odustajao.
ne znam da li iznas da se one moraju menjati na svakih par godina jer vratanca popustaju i pocinju da propustaju zracenje?
A pošto kuvam svaki dan, nema potrebe ni za čestim podgrevanjem.Не знам ни где бих држала то чудо, једва се и овако борим са малом радном површином.
, to redovno treba sve da se opere...u kuhinji prska na sve strane, voda, ulje...
Kod mene ništa nema na kuh. površinama. Kada spremim kuhinju nakon jela, izgleda kao da tu niko ni ne živi.
Ne znam kako se održavaju one kuhinje gde ima puno izloženih sitnica, to redovno treba sve da se opere...u kuhinji prska na sve strane, voda, ulje...