Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D Pa slusaj, ebena situacija, mnogo u zivotu zavisi od imena I prezimena.

- - - - - - - - - -

Slaze se, normalan covek.

- - - - - - - - - -

I njega nervira koliko se tek lome oko njegovog prezimena. I kad pisu negde nesto, svaki put mora da ima ga srice.
moje prezime ladno i preskacu, kad im zapne ime hebe im se da se bakcu sa izgovaranjem jos i prezimena :lol:
samo klimnem posle pogresnog sricanja imena, ta sam, ajmo dalje....hebes ga da im crtam

- - - - - - - - - -

Нека науче ћирилицу. Стока. Не волим Французе.
:zcepanje::zcepanje:
dal me zajebavas

Učio sam ruski 8 godina pa mi nisu strana slova ruske ćirilice i njihov izgovor. Da sam na njegovom mestu ja bih insistirao da napišu pravilno. Danas bar nije teško, klik-dva i promeniš tastaturu.

znaci ti kad kucas menjas malo arapska malo nemacka malo kineska tastatura, baratas svim pismima ovog sveta opusteno jel da :lol:

- - - - - - - - - -

Ма зезам се, али стварно их не волим.

isto pitanje tebi ko i nanu
opusteno kineska imena kucas sa kineske tastature jel da?

aj malo ono kao realnosti

ne moras da ih volis niko te ne tera, ne moras ni da si u kontaktu sa njima uopste ni to nije zabranjeno
samo jos da skuzis da ima ljudi koji jesu

ako kinez moze svoje ime da pise latinicom, onda ni ti ko srpkinja nisi nista bogom dana da bi se bunila sto ne umeju da izgovore ili pisu cirilicom

znaci ti kad kucas menjas malo arapska malo nemacka malo kineska tastatura, baratas svim pismima ovog sveta opusteno jel da :lol:

- - - - - - - - - -

isto pitanje tebi ko i nanu
opusteno kineska imena kucas sa kineske tastature jel da?

aj malo ono kao realnosti

ne moras da ih volis niko te ne tera, ne moras ni da si u kontaktu sa njima uopste ni to nije zabranjeno
samo jos da skuzis da ima ljudi koji jesu

ako kinez moze svoje ime da pise latinicom, onda ni ti ko srpkinja nisi nista bogom dana da bi se bunila sto ne umeju da izgovore ili pisu cirilicom

Taman posla. :lol: Ne radim u policiji na vadjenju dokumenata, oni bi morali.
Ruski slucajno znam a i ne mozes krstiti ljude kako ti volja.

ne radi se o volji, niko namerno ne izvrce izgovor necijeg imena
prosto postoji nesto sto se zove drugaciji jezik, drugacija kultura, drugacije pismo....prosto DRUGACIJE
ako na to posmatras sa zadrte inadziske strane onda sedi di si ni za disi nisi i mirna backa
nije kao da ti iz topa mozes da izgovoris ime nekog indica i da ga napises, ne znam zasto bi onda ocekivao od drugih isto
najmanje je bitno u medjuljudskom kontaktu ime i prezime

Razmišljam gde je ona tema gde je bilo pitanje kakve su devojke "koje daju prvo veče".

e pa za dnevnik da izjavim da su meni dale sve prvo veče, osim dve...i to je sasvim normalno, i te devojke znaju šta žele i hoće. hemija se oseti ili ne. Odugovlačenja ne volim, to me gasi.

Ove dve: jedna je bila nevina, s njom sam morao polako, mesec dana je trajalo "mučenje" do prvog puta, a seks je zaličio na nešto posle mesec-dva, što je i normalno.

Drugu sam pripremao za prijemni za faks i eto desilo se, jbga, sela mi u krilo itd. :lol: mada je i to možda iz prvog puta, jer mi zvanično nismo imali dejt. :think:

Ko ne misli ovako, fakju veri mač :manikir:

jjebo te sad mi jasno kako se osecaju ovi frajeri sto zongliraju sa vise zenski
a u pickumaterinu, metaforicno receno - sa jednom sam verena treba se vencamo uskoro...... druga me juri da nam veza bude ozbiljnija od kres seme a ja nesto ne bih..... a trecu ocu da otkacim nervira me, a ne znam kako to da odradim a da ne rizikujem da pozove verenicu i odruka me

frajeri, jjebaci, kako resavate ovaj problem??? :zcepanje:

Odakle I'm snage za 3 zene...

ma ja sam u nebranom grozdju...nego sam zene i svalere iskoristila kao metaforu...od muke se zezam :lol:
realna situacija nema veze sa ljs odnosom uopste....uvalih se izmedju tri djavola, treba da odaberem jednog a da me druga dva ne nataknu :lol:

inace ako cemo bukvalno o svaleraciji ljs, nije ni meni nikad bilo jasno kako uspevaju da vise zena vrte

Razmišljam kako ne treba da se više davim u ovim temama kad znam ko povlači konce ( ne mislim na forum, naravno) :)

- - - - - - - - - -

E ovo bi i meni prijalo ... ne skijam, zamišljam sebe kako sedim u nekom kafeu sa poooogledom na sneg i ... pijem čaj , može i nešto žešće ...

pa da, tako i ja... mislim već imamo nešto uplaćeno pa nikako da dočekam :D

batina je iz raja izašla i treba je na idiotima primenjivati što češće pa neka se po sto puta vode kao odrasli i to pre i posle svakog jela da ne zaborave zašto ih mlate :evil:

ja sam odavno rekla - deca ne smeju da se biku, odrasli da, cak je pozeljno uvesti :lol:

- - - - - - - - - -

tema: sto mrzim kad neko sebi daje za pravo da me drzi u neizvesnosti
ako pitam kada ce biti, ne mozes da mi kazes u petak a da ne kazes u koliko stati.....kao javice
pa cekaj jel ja levitiram u prostoru i vremenu pa ti cim zvrcnes ja cu samo tebi da se posvetim....
de da te uglavim u petak kretenu

..o jogi...i valja li to išta i čemu služi i tako to...

Како да не ваља...

12376275_1043776385661468_842076165215378345_n.jpg

ja sam odavno rekla - deca ne smeju da se biku, odrasli da, cak je pozeljno uvesti :lol:

tema: sto mrzim kad neko sebi daje za pravo da me drzi u neizvesnosti
ako pitam kada ce biti, ne mozes da mi kazes u petak a da ne kazes u koliko stati.....kao javice
pa cekaj jel ja levitiram u prostoru i vremenu pa ti cim zvrcnes ja cu samo tebi da se posvetim....
de da te uglavim u petak kretenu

more vratila bih ja stub srama, pa okuješ budalu i pospeš katranom i perjem da se nauči redu i poštovanju..
diže mi kreten pritisak na dvesta, moram da kuvam nešto da se smirim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back