Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...razmisljam da li misle da sam masina ili je greska u sistemu...tri dana duznosti, minimum rest, let, minimum rest, let, minimum rest...dva dana off pa sest dana duznosti...dan off pa pet dana duznosti...pa mali off pa sest dana duznosti...nikada ovakav plan nisam imala, kazu greska, zovi i prijavi...a otkud znam...i ne zove mi se bas...

...razmisljam da li misle da sam masina ili je greska u sistemu...tri dana duznosti, minimum rest, let, minimum rest, let, minimum rest...dva dana off pa sest dana duznosti...dan off pa pet dana duznosti...pa mali off pa sest dana duznosti...nikada ovakav plan nisam imala, kazu greska, zovi i prijavi...a otkud znam...i ne zove mi se bas...

Вид` Фрејо, пошто ти свој леба зарађујеш горе високо на небу, кад год ти буде тешко и неиздрживо у професионалном смислу, а

ти онда помисли на оне који су твоја супротност, на оне који свој леба зарађују дубоко под земљом, рударе. Ти птичица, они кртице.

Зато лети, певај и цвркући кад ти је Бог дао.

Само за тебе:

...pa ono, uvek ima gore...a meni nocas mozda padne avion pa kome je onda gore:confused:...

...mada sam svesna ja da treba da budem zahvalna ali kada naidje mesec da moram da uzletim i sletim oko 30 puta, kada su ljudi kao na pokretnoj traci, juce 600, danas ce biti 400...posada kao na traci, pise mi danas zena, uopste ne mogu da se setim ko je, prizivam let, bokte, ko bese ona...Marija, Marija...pa ajmo, mic po mic...i setila sam se i da dopala mi se ali da se nije javila ne bi mi pala na um ni za sest zivota...jutros sam dosla u devet sada polazim za sat vremena a u medjuvremenu sam spavala samo 4 sata, cistila, prala, kuvala da ponesem na let koji ce trajati do sutra do tri popodne jer svaki dan jedem avionsku hranu...o kojoj ne smem da kazem sta mislim...da ne pricamo ko ce nam trpeti ovakve rasporede, nismo ni pale iz raja pa smo im neophodne...postoji marokanska uzrecica "medjunarodna fufica", ako to hoces, mozes, muski fetis, sve prazno, povrsno, svi se smeskamo i tako...budes svaciji i niciji...nisam ja na to navikla i kada je laksi raspored bude ti lakse...ovako je vrlo nezgodno...

...pa ono, uvek ima gore...a meni nocas mozda padne avion pa kome je onda gore:confused:...

...mada sam svesna ja da treba da budem zahvalna ali kada naidje mesec da moram da uzletim i sletim oko 30 puta, kada su ljudi kao na pokretnoj traci, juce 600, danas ce biti 400...posada kao na traci, pise mi danas zena, uopste ne mogu da se setim ko je, prizivam let, bokte, ko bese ona...Marija, Marija...pa ajmo, mic po mic...i setila sam se i da dopala mi se ali da se nije javila ne bi mi pala na um ni za sest zivota...jutros sam dosla u devet sada polazim za sat vremena a u medjuvremenu sam spavala samo 4 sata, cistila, prala, kuvala da ponesem na let koji ce trajati do sutra do tri popodne jer svaki dan jedem avionsku hranu...o kojoj ne smem da kazem sta mislim...da ne pricamo ko ce nam trpeti ovakve rasporede, nismo ni pale iz raja pa smo im neophodne...postoji marokanska uzrecica "medjunarodna fufica", ako to hoces, mozes, muski fetis, sve prazno, povrsno, svi se smeskamo i tako...budes svaciji i niciji...nisam ja na to navikla i kada je laksi raspored bude ti lakse...ovako je vrlo nezgodno...

Gledaj vedriju stranu svega-zivis san vecine mladih,putujes po svetu,jedes kao vrabac tako da odrzavas liniju,znas strane jezike,ne dave te ukucani,svi su u fazonu sjajan posao imas,plata ti je sigurno sjajna,ima je,stize na vreme,ne moras da trpis porodicne ruckove koji se u vecini kuca pretvore u paklene rasprave kako nema posla,para i od cega ce se platiti racuni.Imas kintu ili ces imati za svoju gajbu jednog dana sto je u Srbiji vrhunski luksuz rezervisan za lovatore,komunisticku decu ili dobitnike na lotou.
Sta znaci ta izreka iz Maroka,nikad cula?

Joj bre Frejo...:sad2:
A ja sam kao klinka želela da budem stjuardesa, sad si ubila magiju. :(

Izgleda da sam ja bila jedina devojčica kojoj se to činilo kao grozno zanimanje :lol:. Danas isto mislim. Više smisla vidim u rudraskom poslu, nego u tom nekom nesretnom vozikanju i preletanju iz jedne u drugu vremensku zonu. Iako obožavam da putujem, ali više onako, dostojanstveno, kao putnica - sa svojim planom i programom.

Izgleda da sam ja bila jedina devojčica kojoj se to činilo kao grozno zanimanje :lol:. Danas isto mislim. Više smisla vidim u rudraskom poslu, nego u tom nekom nesretnom vozikanju i preletanju iz jedne u drugu vremensku zonu. Iako obožavam da putujem, ali više onako, dostojanstveno, kao putnica - sa svojim planom i programom.

Je li to ponuda posla za gospodju?

da ritualno uništim ovo njesra od telefona
šta da jedem

- - - - - - - - - -

Smišljam kako da eskiviram novogodišnju proslavu sa kolegama.
Ne mogu očima da ih vidim, po 10-12h dnevno provodimo zajedno, ne pada mi na pamet da i večeri provodim sa njima.
Ja ne bih prihvatila ni u ludilu.
Ali bar toliko mozga imaju, direktor je dao dvema najmlađim koleginicama da pronađu lokal.
Sirotice su juče obilazile grad 4 sata i na kraju im je rekao da mu se to ništa ne sviđa i poslao ih tamo gde je smislio da njemu odgovara.
Ali ne mogu da verujem da očekuju da ljudi idu još i na proslavu posle toliko crnčenja.
To su američki fazoni, upregni marvu da nemaju vremena za privatan život, firma je broj 1 u životu. :roll:
:lol: obožavam ovu ženu kako razmišlja, kako piše

isto i ja tako...dobijam ponude da slavimo zajedno, jagnjeta, pečenja, pijanke kojekakve, evo sad i spisak pustili da se upiše ko oće...ja tradicionalno preskačem ta masovna okupljanja pandura...
otvoreno sam rekao da ne mogu da ih gledam mimo posla i da te proslave i ostalo ne dolaze u obzir
ne mešam privatni život sa službom...radim da bi živeo a ne živim da bi radio

Poslednja izmena:
isto i ja tako...dobijam ponude da slavimo zajedno, jagnjeta, pečenja, pijanke kojekakve, evo sad i spisak pustili da se upiše ko oće...ja tradicionalno preskačem ta masovna okupljanja pandura...
otvoreno sam rekao da ne mogu da ih gledam mimo posla i da te proslave i ostalo ne dolaze u obzir
ne mešam privatni život sa službom...radim da bi živeo a ne živim da bi radio

Bravo Dee, tako treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back