...pa ono, uvek ima gore...a meni nocas mozda padne avion pa kome je onda gore

...
...mada sam svesna ja da treba da budem zahvalna ali kada naidje mesec da moram da uzletim i sletim oko 30 puta, kada su ljudi kao na pokretnoj traci, juce 600, danas ce biti 400...posada kao na traci, pise mi danas zena, uopste ne mogu da se setim ko je, prizivam let, bokte, ko bese ona...Marija, Marija...pa ajmo, mic po mic...i setila sam se i da dopala mi se ali da se nije javila ne bi mi pala na um ni za sest zivota...jutros sam dosla u devet sada polazim za sat vremena a u medjuvremenu sam spavala samo 4 sata, cistila, prala, kuvala da ponesem na let koji ce trajati do sutra do tri popodne jer svaki dan jedem avionsku hranu...o kojoj ne smem da kazem sta mislim...da ne pricamo ko ce nam trpeti ovakve rasporede, nismo ni pale iz raja pa smo im neophodne...postoji marokanska uzrecica "medjunarodna fufica", ako to hoces, mozes, muski fetis, sve prazno, povrsno, svi se smeskamo i tako...budes svaciji i niciji...nisam ja na to navikla i kada je laksi raspored bude ti lakse...ovako je vrlo nezgodno...