Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos dve stvari i...i...ĐIHA!!!
Laie_2.gif

Gledam onako usput dnevnik....majko mila....sta rade Austrijancima na granici sa Slovenijom ovi kobajagi migranti. Jebbu ih i ne vade. Neka kobajagi izbeglica izjavljuje za dnevnik:"nocas su nam dali samo jedan obrok". :eek::eek::eek:
Mars u p*cku materinu.
G*vna obicna, jebbala ih Angela koja ih je zvala.

Ево сад гледам на дневнику. Пакао.

Ovi pacenici austrijski niti naoruzani niti ovlasceni da im mogu bilo sta. Pogura rulja i ovi nesrecnici se sklanjaju i pustaju ih, sta ce.... Jebbem ti drzavu smesnu i klovnove koji vladaju istom.
P*cke austrijske....psovali Madjare zbog ograde, sad dizu sami istu. LicimUri najgori. P*deri najveci, ni levo ni desno....pederska drzava, sramota me sto sam drzavljanin iste. Pu....nabijem vas zajedno sa kozojebbima i Angelom u paketu. :evil:

Koliko su ocekivali, tri?

Minimum, izgleda.
Kaze lik ladno "Zena mi trudna, dali nam samo jedan obrok". Mars u p*cku materinu cigansku, ovde neki "regularni" ljudi nemaju sta da jedu....auuuu....skupi se 100 ljudi na grani sa austrijskim zastavama, novine pisu "Grupa neo-nacista maltretira izbeglice". Jebbem ti drzavu pisljivu....Bog ako da, jos par meseci ovde i cao dovidjenja, popisam se po Austriji.

- - - - - - - - - -

Што министар Курц не интервенише својим моћним оружјем...

Klinac balavi, klempavi. Smesan kao i ostatak kabineta. MRSH! :evil:

Minimum, izgleda.
Kze lik ladno "Zena mi trudna, dali nam samo jedan obrok". Mars u p*cku materinu cigansku, ovde neki "regularni" ljudi nemaju sta da jedu....auuuu....skupi se 100 ljudi na grani sa austrijskim zastavama, novine pisu "Grupa neo-nacista maltretira izbeglice". Jebbem ti drzavu pisljivu....Bog ako da, jos par meseci ovde i cao dovidjenja, popisam se po Austriji.

Одма' си неонациста ако покажеш отпор. Па како замишљају живот са том хордом?

Одма' си неонациста ако покажеш отпор. Па како замишљају живот са том хордом?

Nazivaju ih "Neubürger" iliti "novi (su)gradjani", prema kojima treba biti fin i pustiti da ti serru po glavi ako im se tako hoce.
Jebbe mi se za njih i kako zamisljaju....digao sam ruke i oprostio se od ove drzave. Neka ih jebbu kako im je volja...ali bez mene. Dabogda ih sve obrezali i zavili od glave do pete.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back