гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
boze, jes tesko biti zensko, tamo neki kuronja te guzi vako nako, nije to u redu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razmisljam kolike su pi.cke crnogorci i makedonci.
to su trebali da urade jos kada su priznali Kosovo
ali makedonci smradovi, strasno. za crnogorce mi nekako nije ni cudno. a tek tradcionalni prijatelji i saveznici UAE![]()
hoce da obore Milaa sta se desava to u cg, jel moze neko da mi objasni, ne pratim vijesti, samo sam procitao da su neke demostracije
i sto su govna i makedonci, jel zbog uneska?
- - - - - - - - - -
hvala
- - - - - - - - - -
jebga, ja pratim kolko je dolar, kolko je franak, svako se o svom jadu zabavio
Вођа се копрца у властитим заблудама.
uzyebala se nesto opozicija, traze prevremene izbore, pa su onda pustili malo policiju na njih i tako
- - - - - - - - - -
ja jos uvek pokusavam da dokucim duboki smisao njegove izjave da ce pre otici iz vlade, nego da pokvari prijateljstvo sa nemackom![]()
ja jos uvek pokusavam da dokucim duboki smisao njegove izjave da ce pre otici iz vlade, nego da pokvari prijateljstvo sa nemackom![]()
joj nemoj da brises, znam da ima pdf politika, ali necemo dugo, obecavamoEbala vas politika![]()
kakve sadrzine bi sad mogla da bude izjava i reakcija na glasanje uae za unesco?
pre ce arapi da izgrade beograd na vodi, nego sto cu ja da odem iz vlade zbog njihovog glasanja za prijem kosova u unesco![]()
kakve sadrzine bi sad mogla da bude izjava i reakcija na glasanje uae za unesco?
pre ce arapi da izgrade beograd na vodi, nego sto cu ja da odem iz vlade zbog njihovog glasanja za prijem kosova u unesco
- - - - - - - - - -
joj nemoj da brises, znam da ima pdf politika, ali necemo dugo, obecavamo![]()
a cuj, BG na vodi je prioritet...ebo ga ceo BG baskakve sadrzine bi sad mogla da bude izjava i reakcija na glasanje uae za unesco?
pre ce arapi da izgrade beograd na vodi, nego sto cu ja da odem iz vlade zbog njihovog glasanja za prijem kosova u unesco
- - - - - - - - - -
joj nemoj da brises, znam da ima pdf politika, ali necemo dugo, obecavamo![]()
a cuj, BG na vodi je prioritet...ebo ga ceo BG bas
necu vise, obecavamzar tebi ijedna njegova izjava ima veze s mozgom?
jel ono bese oni i dalje studiraju besplatno u srbiji?