Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bolje je da ne znaš šta je, ja sam prekjuče jedva preživela ćerkinu vožnju na tom govnetu. yebo ih adrenalin da ih yebo.

ala rokaju odande, čini mi se da ih ima par hiljada.i gde je više ovo dete, duša mi spava?
pu.

За сина се некако не бринем, мислим, и он је изашао ваљда са девојком. Тражио нам је жваку или пеперминт ако имамо.

Ова мала је луда ко струја. Само да се врати пре три, да бар мало одспавам.

nisam, zato je i puštam. :)

razmišljam kako mi nije trebalo da vidim ovu fotografiju :neutral:

Anyone else feel old looking at this picture.jpg

Razmisljam o tekstovima posvecenim velikodusnosti Jelene Milic koja ugoscuje sirijske izbjeglice u SVOM DOMU (Velika slova preuzeta iz naslova. Uzgred, je li to ona Jelena iz Blica?)

http://www.telegraf.rs/vesti/1714579-svaka-cast-ovoj-beogradjanki-primila-porodicu-migranata-iz-sirije-u-svoj-dom-foto

http://www.telegram.hr/politika-kriminal/gospoda-iz-beograda-primila-je-u-svoj-stan-obitelj-izbjeglu-iz-sirije-i-stalno-objavljuje-njihove-dirljive-fotografije/

Ne mogu se oteti utisku da u tim tekstovima mnogo toga ostaje izvan mog razumijevanja. Niti shvacam pricu o CNN, niti o Nuteli. Zapravo, prije izvjesnog vremena dobila sam utisak zbrke vezano za Italiju, ali nemam predodzbu u kojoj mjeri to ima veze s Nutelom ili nema. Medjutim, Nutelu koju imam u kuci mama mi je kupila prije sticanja tog utiska. Pa sam onda obratila paznju na stivo o Amber Heard i pogledala fotografije. Osim jedne intenzivne asocijacije (ali na djevojku kojoj nazalost niti se sjecam imena niti gdje sam je upoznala), ostale asocijacije su slabijeg intenziteta, odnosno treba ih uzeti krajnje uslovno, kao pokusaje pogadjanja. Dakle, ovako ja vidim neka poznata lica u interpretaciji Amber Heard:

fonstola.ru-115081.jpg

Zaklina djevojacki M., iz mog kvarta

1065342__amber-heard-wallpaper-angry-drive-video-photo-movie_p.jpg

Ruzica djevojacki B., kolegica iz osnovne

normal_0hqdiesel_281329~181.jpg

Sandra djevojacki D. kolegica iz srednje

heard_201201161832096_middle.JPG

Ana Ivanovic

bolje je da ne znaš šta je, ja sam prekjuče jedva preživela ćerkinu vožnju na tom govnetu. yebo ih adrenalin da ih yebo.

ala rokaju odande, čini mi se da ih ima par hiljada.i gde je više ovo dete, duša mi spava?
pu.
ja sam zbog tih divnoca i isla samo na pivo fest :lol:
hebes pivo daj vasar
ove godine jok, nisam u bg bas ovih dana :(

nego dodjoh na temu da reknem kako razmisljam sta mi je trebalo da posle supe stucem casu soka od narandze, uf al je losa kombinacija :bljuc:

Dokle god smo živele zajedno morala sam da odem da je poljubim čim stignem kući. Inače mi ništa nije bilo posebno zabranjeno, samo da se javljam majčici. Ona me njušne, stekne uvid u moje navike i laku noć :))))
Ко и моје сестре.
Кева не би ока склопила док не чује капију и ове две како чаврљају док се распоређују по собама.
Али разумем, мати је у то време радила у суду као записничар при тужилаштву, могу мислити каквих се прича наслушала и о чему је мислила кад њих две изађу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back