Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto mislis da odgovorim?

Šalim se ja malo, ali apsolutno mi je strano ćutanje kada vidim da glavnu reč preuzimaju medioktiteti i budaletine.

Nema onda šta da se ćuti. Treba ih poniziti i ismejati, koliko god je moguće, osim, ako je baš takva klima i situacija, da se idiotizmu, rečima ne može doskočiti, mada su to jako retke situacije.

I kada sam imao sdirektnu štetu, nikada nisam prećutkivao idiotima. Tako radim i na forumu, i u životu, i u prodavnici, i u sup-u, i u socijalnom, i na poslu i na gradilištu...

- - - - - - - - - -

Е', да ми је домаће лозе, овчјег сира, свежег парадајза и гитаре...

Ja imam sve osim gitare. Ali kad bolje pogledaš, gitare je ovde najmanje šteta...

dal da popijem nes ili nesto konkretno
11902277_1033227900022088_8852997416248302538_n.jpg

10999971_1633132786926186_7897847768579874220_n.jpg

Муж заспи, ја не могу. Буљим у ТВ док не чујем кључ у вратима.

Толико о том дивном осећају слободе.

nikako, ni moja majka nije mogla da zaspi dok joj se ne javim telefonom da sam dosla kuci, a nismo cak ni zivele zajedno...i koliko god to drugima bilo smesno, redovno sam se javljala :heart:

nikako, ni moja majka nije mogla da zaspi dok joj se ne javim telefonom da sam dosla kuci, a nismo cak ni zivele zajedno...i koliko god to drugima bilo smesno, redovno sam se javljala :heart:

Dokle god smo živele zajedno morala sam da odem da je poljubim čim stignem kući. Inače mi ništa nije bilo posebno zabranjeno, samo da se javljam majčici. Ona me njušne, stekne uvid u moje navike i laku noć :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back