Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Нарочито либерали, све знају ко матори, они из КГ још и више!
ybg mi starosedeoci sto smo bili ovde pre slovena imamo prave rimske manire

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нарочито либерали, све знају ко матори, они из КГ још и више!

Rimsko carstvo je bilo najjace kad je prihvatalo ljude ralicitih rasa i verovanja, propalo je onog momenta kad je postalo zatucano hriscanstvom i nije dozvoljavalo razlicito misljenje.
Sirom teritorija rimskog carstva mogu se naci spomenici ljudima koji su postali rimski gradjani iz raznih delova sveta. U Galiji postoje spomenici bas gle ironije sirijcima koji su postali rimljani.
pa nije ih baš prihvatalo, pre porobljavalo, a građansko pravo uopšte nije bilo lako steći, čak naprotiv, dve trećine carstva nije imalo status rimskog građanina, mislim na sadašnju Italiju
ček bre Metlo nemoj ubivaš na pravdi boga, pa o Vizantiji ste pričali, to mu dođe Istočno Rimsko carstvo a njih je ugasila najezda osmanlija sa istoka i tako nastade Otomansko carstvo,
Zapadno Rimsko se baziralo uglavnom na sever Afrike i bliski istok, u Evropi na Španiju, Francusku i Britaniju, što se Germana tiče s njima su imali okapanja i par puta ih satrli ali ih nisu
do kraja pokorili.....ako se pravi paralela sa ovim danas, za ovo još nije izmišljeno ime ili se boje da ga kažu javno, lome koplja oko migracije i inavzije...
meni lično je sasvim svejedno kako će se to zvati, znam da gomila ljudi potpuno sluđenih i očajnih beži u nešto što ne poznaje i ne zna gde će završiti i šta će im se desiti, mene je strah šta
će se desiti kad shvate da ono što su mislili da će biti ispadne sasvim suprotno i njihova reakcija na rezultat..
Римско царство заправо није прихватало никог већ освајало и доминицилно становништво претварало у робове.Rimsko carstvo je bilo najjace kad je prihvatalo ljude ralicitih rasa i verovanja, propalo je onog momenta kad je postalo zatucano hriscanstvom i nije dozvoljavalo razlicito misljenje.
Sirom teritorija rimskog carstva mogu se naci spomenici ljudima koji su postali rimski gradjani iz raznih delova sveta. U Galiji postoje spomenici bas gle ironije sirijcima koji su postali rimljani.
Да, преживели ко секвоје у Калифорнији.ybg mi starosedeoci sto smo bili ovde pre slovena imamo prave rimske manire![]()

Римско царство заправо није прихватало никог већ освајало и доминицилно становништво претварало у робове.
Само су ислужени војници и покоји богатун могли бити римски грађани ван онога што је Апенинско полуострво(а и ту не сви), сем ако систематски не лажу у Оксфордовој историји РЦ.
Пропаст РЦ нема везе с религијом, оно је престало да се шири више од века пре прихватања хришћанства већ с физичким могућностима ширења зависним од тадашње технологије.
Није нпр Беч од Османлија спасла нека снага Хабсбурга већ 90 конака... од Цариграда и околине где се војска окупљала требало је 90 дана до Беча и то ако време послужи па мало опсаде и ето зиме па назад.

Одмах, ослободе те пореза и још ти пребаце кинту на рачун.U Rimskom carstvu posto te osvoje daju ti prava ako si poslusan i koristan tj.
Zato je jedan Sirijac mogao da postane Cezar, pa cak i jedan Tracanin
Па да, видиш да је у споменутом КГ све го потомак робова који су постали патрицији док дланом о длан.Kako je lepo citati ove romanticne istorijske poglede na istoriju i imperijalne pohode Rima.
Prosto da pozelis da zivis kao rob u Trecem Rimu.

Одмах, ослободе те пореза и још ти пребаце кинту на рачун.
Kako je lepo citati ove romanticne istorijske poglede na istoriju i imperijalne pohode Rima.
Prosto da pozelis da zivis kao rob u Trecem Rimu.
Види и ти и ја знамо да је то будалштина, само си се уплео ко пиле у кучине па сад лупеташ без резона.Jok, oderu te ko zeca ali ako si dobar imaces priliku da se jos vise obogatis.
Ybg nisu dzabe tolki primitivni naordi vise puta pokusavali da udju na rimsku teritoriju, bolje rimski porez sa rimskim putevima i kupatilima nego aostala sloboda u prljavim sumama germanije.
Slicno ovom sada jelte

Види и ти и ја знамо да је то будалштина, само си се уплео ко пиле у кучине па сад лупеташ без резона.
Било је много упада на римску територију са само једним циљем-пљачка и после натраг... нико није остајао да тамо ужива у купатилима и сличним халуцинацијама које уосталом чак ни римски грађани нису имали сем, ако су били енормно богати.

Ova macketina danas nesto prsla... sva je mazna... ne odvaja mi se od guzice... kako sednem, legnem ona se dovuce... valjda jok hladno dusici.

o klopi, sta njupati
- - - - - - - - - -
il ces da lipses![]()

ebali vas rimljani i kaligula![]()

Jedi go.vna...![]()

На Тевтобуршкој гори је Арминије заварио Вара да је исти извршио самоубиство, тако да су Римљани подвили репанџу преко Рајне да им више није ни падало на памет да се враћају.Jvna kupatila su uvek postojala u gradovima, dovoljno da posetas bilo kojom rusevinom pa da ti bude jasno.
A jos je Gaj Marije porazio Tevtonce koji su htei da se nasele na teritoriji republike, Cezar porazio Helvecane a za vreme carstva nebrojano puta su rana plemena htela da se nasele u carstvu. Cak su i Goti i Franci dsli u carstvu sa prostom molbom da dobiju zemlju u zamenu za sluzbu, a postali su neprijateljski nastrojeni tek kad su im pogazna obecanja i pobijeni naseljenici
Jedi go.vna...![]()

Dobar film
![]()
- - - - - - - - - -
tako mog dedu pred smrt![]()
ne pa stvarno se motaju kad si na samrti
tako su moje na babi i dedi lezale na grudima dok su ovi riknjavali, uzmuvali se okolo, mjaukali...predosete, ne zezam se
mislim zezam se sa tobom na osnovu realnih situacija![]()

Ето видиш.Javna kupatila su uvek postojala u gradovima, dovoljno da prosetas bilo kojom rusevinom pa da ti bude jasno.
A jos je Gaj Marije porazio Tevtonce koji su hteli da se nasele na teritoriji republike, Cezar porazio Helvecane a za vreme carstva nebrojano puta su rana plemena htela da se nasele u carstvu. Cak su i Goti i Franci dsli u carstvu sa prostom molbom da dobiju zemlju u zamenu za sluzbu, a postali su neprijateljski nastrojeni tek kad su im pogazna obecanja i pobijeni naseljenici
Jedino su Sloveni imali ideju samo da pljackaju, to kaze i Vladimir Corovic u Istoriji Srba, tek su posle par stotina godina resili da se nasele
Kako zivim zadnjih par dana ne bi me iznenadilo... evo ja ustala, otisla u dnevnu, ona se opet dovukla...