Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisu vala imali ovoliko linija, neke su od eu para pravljene, obnovljen grad od tih para
jeste ogromna centralizacija kao i kod nas, ne kazem da im je sjajno, taman posla daleko su od toga, jad i cemer ci izadjes iz budimpeste, ali opet ako si bio rad da uzmes evrice nemoj sad da ujedasruku koja te hranila
onda nije trebalo da uzmes, ovako ako si pojeo gomna nemoj sad da peres usta ne ide, smrad se oseca i dalje
ako oce da im pljune u brk onda neka im vrati te pare, cik da vidim odakle

ne kazem ja da je eu sjajna, to je medalja sa dve strane, sve ima svoje, al sami su iskali
ali nemoj tako podlo da posle svega serres (ne ti ko ti nego oni)
jer mama moze da se naljuti i zavrne slavinu i trazi pare nazad na vrlo bolan nacin, pa ces opet da se vratis na stanje od pre 20 god

izvini ali budimpesta sada i nekada nemerljivo, na zalost samo ona od cele hu ali hebi ga neki ni to nemaju

Фора је да узмеш кад је џабе јер државе и компаније нису емпатичне и другарске ко људи, а кредите враћају и то веома уредно.
Ако ЕУ тржи дониране паре назад нека врати и индустрију коју је урнисала условљавајући погодности одстрањивањем царина, нема невиних и цакуша из Брисела и избаци уцене око настањивања џихад мајстора по Мађарској... нису Мађари(а ни ми) себали те државе.

Inace post od Metle je objavljen s Poznavaocevim prepravkama (neki izdvojeni dijelovi su njeni, na njih je Poznavalac dodao svoje).

Имао је преко 8 банки, а чак је покушао и да ме удари иако је преко 30 година старији и исто толико сантиметара нижи.

22 god baba iz zgrade nas maltretira
i pandrkne par meseci poste se iselimo iz te zgrade
pa jjebo te koji sam baksuz...zeljno sam cekala da pandrkne sve te god i ovako me zajebe :lol:

Имао је преко 8 банки, а чак је покушао и да ме удари иако је преко 30 година старији и исто толико сантиметара нижи.

Hteo da te udari kada je on imao 35 a ti 5 pa mu to jos pamtis? Ili hteo da te udari sad nedavno? Ta razlika u godinama se vremenom relativise.
Par u kojem je jedan partner stariji 20 godina izgleda strasno kada imaju 19 i 39 godina...sa 55 i 75 nista posebno.
Licno ne mogu reci da postoji bilo ko u mom zivotu cijoj smrti bih se radovao, bez obzira koliko mi ta osoba bila antipaticna, zla i losa u mojim ocima. Hvala Bogu sto je tako. ;)

22 god baba iz zgrade nas maltretira
i pandrkne par meseci poste se iselimo iz te zgrade
pa jjebo te koji sam baksuz...zeljno sam cekala da pandrkne sve te god i ovako me zajebe :lol:
Био на мотоциклу, стојим на црвеном и овај креле налети колима одназад, полупа ми штоп светло, катадиоптер и сјебе блатобран и још се извиче на мене(???).
Није хтео ни да плати макар колико су делови, сам би их наместио.
Пошто сам се бавио племенитим послом размене валута тамо 90их кажем колеги(?!?) да ми јави кад овај дође да купи мароне... и тако га нађем на улици и одузмем му 20ДМ.
Доцније ме једном на пијаци с леђа напао, само сам га одгурнуо.
Био је зелен од беса, све обећавајући крви ћу ти се напити.
Сад може да гуди љубичицама с коренске стране.:D

Био на мотоциклу, стојим на црвеном и овај креле налети колима одназад, полупа ми штоп светло, катадиоптер и сјебе блатобран и још се извиче на мене(???).
Није хтео ни да плати макар колико су делови, сам би их наместио.
Пошто сам се бавио племенитим послом размене валута тамо 90их кажем колеги(?!?) да ми јави кад овај дође да купи мароне... и тако га нађем на улици и одузмем му 20ДМ.
Доцније ме једном на пијаци с леђа напао, само сам га одгурнуо.
Био је зелен од беса, све обећавајући крви ћу ти се напити.
Сад може да гуди љубичицама с коренске стране.:D
Idiot

Ova je maltretirala prvo babu i caleta pa onda mene i kevu
Krala poslovnu postu babi haos nastane, krala privatnu postu izmedju keve i babe pa se one posvadjaju jer se utripuju zbog toga pa se onda pomire kad shvate sta se desilo
Meni krala poreska resenja, isla u infostan prijavljivala mi vise clanova da mi dignu racun, isla u rzzo meni petljala knjizicu jedne godine me namucila posteno da je overim .... Ima jos gadosti nisu za forum.... Rodjeni sin i unuk i snaja sa njom nisu kontaktirali...u zgradi je svima podmetala sta je stigla pa svi kukali na nju...
Svi smo jedva cekali kad ce vise da odapne...i hebote tek sad kad sam vec pobegla od nje....baksuz

Tema
Gledas muska odela na netu i nadjes neka normalna...gledas po nasim radnjama da se obesis...za sahrane krojeni hebo te...vidim da ce raditi sverc komerc od kude napolje, srbi niti umeju da sasiju a da nije za pokojnika niti umeju da kupe i uvezu nesto normalno

- - - - - - - - - -

Ravnodusnost je nesto drugo, nisam ni rekao da moras da zalis svakog ko umre.
Ali je prica krenula drugacije sa tvoje strane....u fazonu "da li treba da se pohvalim?"
Tako nesto nije za hvaljenje ni za radovanje, bez obzira o kome je rec.

Sta si se popalio vetovatno se crnohumorno zeza....

Gledacemo jos...al ovo do sad ne valja.... Nije smak sveta naci ce se napolju garant pre nego ovde, jer su na netu usmekani neki modeli koji su napolju
Ovde furaju sifonjer modele, ogromne naramenice i ravan kroj sako, uzas a la prvi maj pirot i dalje smo na tom nivou....naravno plastika materijali

Ja ne volim nase marke odece il je kic il je babsko...ko voli ok

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back