Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O I. djevojacki Vrkljan i ovom proizvodu:

sddefault.jpg

hipotireoza.jpg

Takodjer razmisljam da li je pretjerano da povezem zvuk vode u susjedstvu kao vodopada u trenutku dok sam citala o susjedstvu Amy Schumer... Inace, meni su dva bicikla stajala u garazi, jedan moj, drugi sa sela, ali kad su moji iznajmljivali garazu susjedima iznad, smetali su im i moj cale ih je prodao. Da sam ja bila kod kuce vjerovatno bih bar svoj bicikl prebacila u podrum ili na balkon, ali u to vrijeme nisam boravila u gradu u kom sam rodjena, a nitko nije nasao za shodno da me obavijesti (vjerovatno pretpostavljajuci moju reakciju).
http://www.index.hr/black/clanak/njen-film-zaradio-je-111-milijuna-dolara-a-ona-i-dalje-zivi-u-sicusnoj-garsonijeri/836954.aspx

Takodjer razmisljam i o tome da sam u trenutku kad sam se spojila da napisem ovu poruku ostala bez interneta na kucnoj mrezi, pa bih (da nemam rezervnu mrezu) ostala i bez mogucnosti da ju napisem.

Naravno da razmisljam o divljanju cenzure... zar je moguce uopce na ovom forumu razmisljati o bilo cemu drugom?
Inace, osim sto mi fali jedan post s teme (drugi put objavljivan) nakon sto sam napisala prethodni post potpuno sam iskljucena, odnosno ostala sam i bez rezervne mreze. Pa me to navelo da se upitam na koju se ja mrezu uopce spajam... Nalazim li se na Karlovoj Mrezi, mrezi miiiiii, Bnetu (s pratecim brojem) ili FritzBoxu (s pratecim brojem), mrezi za cije usluge placam... (Rezervna je TCom.)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back