latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Jesi ti doktor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto ljudi moaju posebno da uce plivanje? druge zivortinje instinktivno.
Ne morajuKo te tera? Nego, gledala sam neku emisiju, kao, kad se zena porodi u bazenu, beba pliva instinktivno.
ja znam da plivam, al mi nije jasno kako deca ne znaju instinktivno da masu rukicama i nogicama.![]()
zasto ljudi moaju posebno da uce plivanje? druge zivortinje instinktivno.
Pa masu, ali se ukoce umesto da se opuste, zato tonu.
plivaju bebe instinktivno
Страх је стечен.
Nije tu kriv niko, to je prosto u ljudskoj prirodi.
- - - - - - - - - -
To sam i ja slusala, al nesto ne bi rizikovala da se poradjam u bazenu.
Pa prvo je krstarica iz nekog razloga uzvezdičila naziv sajta (grаdnja.rs).Kaže da ti ne postoji tamo ništa, kako sad da vidim o čemu se radi, kako?!
Pa prvo je krstarica iz nekog razloga uzvezdičila naziv sajta (grаdnja.rs).
A i tekst je sa samog sajta uklonjen. Kritički osvrt jedne arhitekte na najnoviju genijalnu ideju gradskih očuha da se preko puta Pošte gradi 13-spratnica.
Skontala sam koji je sajt, koristila sam najstariju od svih metoda, iseci deo teksta pa ga guglaj, al da, lepo vidim da je sklonjen tekst.
O cenzuri beše ono razmišljaš, m? .)))))
Razmišljam? Ne razmišljam. Ustvari, da, razmišljam malo. Takoreći uopšte ne. Ali podržavam sve poteze nadležnih organa!
Ne treba meni puno. Korica leba, malo televizije... možda neki poslić u javnom sektoru, ali ništa posebno... samo da imam sto i stolicu... ne mora ni sto... ma jebеšga, ne treba ni stolica...